#GOBACKPACKFINLAND -KUVAKILPAILU -NÄYTÄ MEILLE INSPIROIVIN REISSUKUVASI!

Reissaamisen tuoma vapauden tunne on aina inspiroinut niin JACK WOLFSKINIA kuin myös Scandinavian Outdooria. Nyt haluamme inspiroitua teidän upeista reissuistanne! JACK WOLFSKIN Finland ja Scandinavian Outdoor järjestävät #GOBACKPACKFINLAND –kuvakilpailun kaikille teille oman elämänne seikkailijoille! GOBACKPACK -lippuja on jaossa rajoitettu erä, joten oma lippu kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti! #GOBACKPACKFINLAND -kuvakilpailussa pääpalkintona on huikea 500€ arvoinen JACK WOLFSKIN tuotelahjakortti Scandinavian Outdoorin liikkeisiin ja verkkokauppaan!

Kutsuuko sinua etelän lämpö, Aasian reppureissu, Keski-Euroopan tunnelmallinen kaupunkiloma, Etelä-Amerikan road trip tai joku muu mahtava seikkailu? Käy hakemassa ilmainen GOBACKPACK -lippusi Scandinavian Outdoorin myymälästä tai tilaa se heidän verkkokaupasta ja ota lippu mukaan seikkailullesi!

#GOBACKPACKFINLAND –kuvakilpailussa palkitsemme 10 inspiroivimpaa reissukuvaa Jack Wolfskin tuotelahjakorteilla ja pääpalkinnon arvo on 500€! Seuraavassa tarkemmat osallistumisohjeet #GOBACKPACKFINLAND –kuvakilpailuun.

OSALLISTUMISOHJEET JA SÄÄNNÖT

1) Lunasta Jack Wolfskin GOBACKPACK –lippu ilmaiseksi Scandinavian Outdoorin myymälästä tai tilaa se pelkillä postikuluilla Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta suoraan kotiisi!

2) Ota inspiroiva kuva reissuhetkestäsi, jossa näkyy myös GOBACKPACK –LIPPU. (HUOM. Tämä on erittäin tärkeä osa kilpailua, eli kilpailuun osallistuvat vain kuvat, joissa GOBACKPACK –lippu on näkyvillä.)

3) Julkaise kuvasi Instagramissa tai Facebookissa. Käytä #GOBACKPACKFINLAND sekä merkitse kuvaan Instagramissa @jackwolfskin_finland ja @scandinavian_outdoor / Facebookissa @Jack Wolfskin Finland ja @Scandinavian Outdoor.

4) #GOBACKPACKFINLAND -kuvakilpailussa arvostetaan inspiroivien kuvien lisäksi Jack Wolfskinin tuotteiden tyylikkäitä ja kekseliäitä esitysmuotoja kuvissa (tuote ei kuitenkaan ole pakollinen osa kuvaa).

Näin olet mukana kilpailussa! Osallistumisaikaa on 16.8. – 15.10.2017.

KUINKA VOITTAJAT VALITAAN?

1) Scandinavian Outdoorin ja Jack Wolfskinin raati valitsee 10 inspiroivimpaa reissukuvaa finaaliin ja ne julkaistaan 19.10.2017 Scandinavian Outdoorin Facebook-sivuilla yleisöäänestystä varten.

2) Kilpailun lopulliset tulokset ratkeavat siis yleisöäänestyksellä, joka tapahtuu reagoimalla sinua eniten inspiroivaan #GOBACKPACKFINLAND -reissukuvaan! Äänestysaikaa on 19.10. – 22.10.2017.

3) Eniten reagointeja kerännyt reissukuva voittaa 500€ arvoisen Jack Wolfskin tuotelahjakortin Scandinavian Outdoorille ja toiselle sijalle yleisöäänestyksessä yltänyt reissukuva nappaa itselleen vastaavanlaisen 300€ arvoisen tuotelahjakortin. Kaikki muut finalistit palkitaan 150€ arvoisilla Jack Wolfskin tuotelahjakorteilla.

4) #GOBACKPACKFINLAND –kuvakilpailun lopulliset tulokset julkaistaan Scandinavian Outdoorin Facebook-sivulla ma 23.10.2017! (Scandinavian Outdoor kontaktoi voittajat henkilökohtaisesti.)

Toivotamme teille upeita reissuja ja jäämme odottelemaan inspiroivia #GOBACKPACKFINLAND -reissukuvia!

TILAA TÄSTÄ LIPPU PELKILLÄ POSTIKULUILLA SCANDINAVIAN OUTDOORIN VERKKOKAUPASTA

Tutustu alta Scandinavian Outdoorin laajaan JACK WOLFSKIN – valikoimaan

Kunnioitamme luonnon monimuotoisuutta ja kaikkea elollista. Maapallomme on yksinkertaisesti kaunein paikka ja meillä on niitä ainoastaan yksi. Teemme kaikkemme sen suojaamiseksi koska haluamme nauttia siitä ja jakaa sen muiden kanssa!

Lue lisää periaatteistamme

Vastuullisuus