Legendaarisen Gerber-tuotemerkin erikoisliikejakelun hoitaa jatkossa Bonge Oy.

Fiskarsin Finland Oy Ab ja Bonge Oy ovat tehneet sopimuksen Fiskarsin omistaman Gerber-tuotemerkin erikoisliikejakelusta, jotta Gerber olisi helpommin saatavilla erikoisliikkeille kautta Suomen.

Brändillä on vakiintunut asema jo Suomessa, mutta erikoisliikepuolella saataville tulee nyt laajempi tuotevalikoima, pienemmät tuote-erät ja nopeammat toimitukset. Bonge Oy haluaa rakentaa Gerber-brändiä vahvaksi erikoisalueilla kuten retkeily, ulkoilu, kalastus, metsästys, veneily, lifestyle, selviytyminen ja sotilastoiminta.

Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu erikoisliikkeille myös Fiskarsin retkikirveet, retkisaha ja Suomen armeijan käyttämä retkilapio.

Innovatiiviset veitset ja työkalut Gerberiltä

Gerber on 1939 perustettu rouhea amerikkalainen tuotemerkki, joka on omistautunut toiminnallisten veisten, monitoimityökalujen, leikkaus- ja sahausvälineiden ja muiden varusteiden muotoiluun ja valmistukseen. Gerber-tuotteet ovat 75-vuoden ajan säästäneet aikaa, ratkaisseet haasteita, pelastaneet päiviä ja jopa ihmishenkiä.

Tuotemerkin pitkä ja vaiheikas historia on mahdollistanut tämän päivän innovatiivisen ja tuotteisiin keskittyvän tulevaisuuden. Gerberin varusteet ja työkalut on suunniteltu tarkasti kutakin käyttötarkoitusta ja tehtävää varten. Siksi Gerber kulkeekin niin ulkoilijoiden, kalastajien, metsästäjien, ammattimiesten ja –naisten kuin sotilaidenkin mukana. Oli kyseessä työ, korjaaminen,  liikkuminen luonnossa,  selviytyminen, metsästys tai  sotilastoiminta, Gerber selvittää tilanteen kuin tilanteen.

Gerberin työkalut ja varusteet on tehty käytettäväksi, luotettavaksi ja kestämään aikaa. Fiskars on omistanut Gerber-tuotemerkin vuodesta 1986.