Silmälasien vallankumous on alkanut! Gloryfy unbreakable esittelee nyt vahvuuksilla saatavat särkymättömät silmälasit.

 

Gloryfy särkymättömistä aurinkolaseista on jo tullut ilmiö, joka herättää hämmästystä niin urheilu- kuin lifestylemallistollaan. Nyt gloryfy:n särkymätön DNA on saatavilla myös silmälaseihin – sekä kehyksiin että linsseihin. Uudessa gloryfy GX-silmälasimallistossa korkea teknologia ja turvallisuus yhdistyy taidokkaaseen muotoiluun. Särkymätön G-flex materiaali ja I-Flex linssit mahdollistavat aivan uuden tavan elää silmälasien kanssa ja nähdä hyvin. Kaikki malliston lasit ovat saatavilla omilla optisilla arvoilla.

 

gloryfy_GX_Soho_gray_stripes_Verbiegung_2

 

Silmät toimittavat ihmiselle 80-90% ympäristöä koskevasta tiedosta. Tästä syystä näköaisti on meille erityisen tärkeä. Gloryfy GX silmälasit antavat näöllesi täydellisen suojan turvallisesti. Sekä G-Flex materiaalista tehty kehys että I-Flex linssit vahvuuksilla ovat särkymättömät.

 

Photo: Robert Lindström | Model: Teemu “Pastori” Potapoff

 

Gloryfy linssit omilla vahvuuksilla ja korkealuokkaisella suunnittelulla takaavat optisen kirkkauden NBFX-materiaalin korkean Abben luvun ansiosta. Kehykset ja linssit valmistetaan gloryfy:n high-end polymeeristä NBFX:stä. Tämä innovatiivinen materiaali takaa visuaalisen tarkkuuden aina linssien äärireunoihin asti. Lisäksi linsseihin saa heijastukseneston ja vettä hylkivän pinnoitteen. Nämä takaavat kirkkaan näkyvyyden myös tuulessa, sateessa ja kovemmassakin menossa. Pinnoitteet hylkivät myös likaa, joten lasit on helppo puhdistaa.

 

Gloryfy GX-mallisto mahdollistaa huolettoman elämäntyylin silmälasien kanssa. Ensinnäkin näkökyky ei voi enää vaurioitua onnettomuuden seurauksena. Kovankaan voiman kohdistuessa silmälaseihin, ne eivät pirstaloidu eikä niistä irtoa osia. Turvallisuuden lisäksi gloryfy tarjoaa huolettomuutta arjen tilanteissa, joissa silmälasit normaalisti hajoaisivat tai vääntyisivät, esimerkiksi niiden päälle istuttaessa. Kalliit silmälasien huoltokulut voi nyt unohtaa, gloryfy silmälasit kestävät elämää.

 

Photo: Robert Lindström | Model: Teemu “Pastori” Potapoff

 

Täydellinen käyttömukavuus – Flex Fit System

 

Gloryfy silmälasien saranoiden, särkymättömien sankojen ja särkymättömän kehyksen ainutlaatuinen yhdistelmä muodostaa Flex Fit istuvuuden ja mukavuuden. Tämä innovatiivinen kombinaatio takaa sen, että lasit ovat mukavat pitää ja ne istuvat tasaisesti päässä.

gloryfy_Flex-Fit-System_RGB

 

Nopeat säädöt – NBFX-S

 

Gloryfy silmälasien sankojen päät on valmistettu erittäin pehmeästä NBFX-S materiaalista ja sen sisällä kulkevasta metalliruodosta. Tämän ansiosta sankoja voi muokata ilman lämpöä, joten käyttäjä pystyy itse säätämään sangat itselleen optimaalisiksi, jos tarvetta.

 

 

Särkymättömät linssit – I-Flex

 

Gloryfy silmälasien I-Flex linssit valmistetaan jokaisen oman näöntarkastuksesta saatavan reseptiikan mukaisesti juuri oikeilla voimakkuuksilla. Linssit takaavat optisen tarkkuuden ja kirkkauden NBFX materiaalin korkean Abben luvun seurauksena. Jokainen I-Flex linssi valmistetaan aina erikseen käyttäjälle. Saatavana heijastuksen- ja kosteudenestopinnoitteet.

 

 

 

gloryfy_GX_unbreakable_300dpi