Tänään lumilautailija Matti Suur-Hamari nousee lentokoneeseen määränpäänä Etelä-Korean Paralympialaiset. Tuoreessa muistissa ovat vielä 2017 vuoden uusinta maailmanmestaruus paracrossissa ja MM-kulta myös banked slalomissa.

Kuva: Jani Kärppä

Matissa todella toteutuu Unbreakable-asenne.  Yhdeksän vuotta sitten hän menetti moottoripyöräonnettomuudessa vasemman jalkansa polvesta alaspäin ja tänään hän on matkalla hakemaan mitalia paraolympialaisista. Vaikka miehellä on jo menestystä taskut pullollaan, on olympiakisoissa jokin erityinen tunnelma.

”Olen todella fiiliksissä lähdössä kisoihin ja hauskaa, että neljä vuotta on taas  hujahtanut vauhdilla. Paralympialaisissa on aina erityinen spiritti kisojen suuruuden ja media-arvon takia. Olen todella nälkäinen tällä hetkellä, fiilis on tosi hyvä, kroppa on kunnossa ja lauta kulkee. Tuntuu, että olen valmis kisoihin!”

Matti on laskenut jo Gloryfy tiimissämme neljä vuotta ja keskittyneen ja erittäin mukavan urheilijanuorukaisen kasvu menestykseen on tapahtunut Gloryfy GP4  gogglet päässä.  Paracrossia laskevalle Matille tärkeää on Gloryfy lasien kestävyys ja turvallisuus oli sitten kyse goggleista tai aurinkolaseista.

”Brändinä Gloryfy on sellainen, jolle sydän sykkii helposti. Tehdään omalla tyylillä omanlaista juttua, johon omalla kohdalla on helppo samaistua”

PyeongChangin talviparalympialaiset starttaavat reilu viikon päästä, jolloin Matti pääsee lähtöporteille.

”Yritän aina saada mielen rauhoitettua ennen, kun menen portille jotta aistit ovat herkillä reaktioon, kun portti putoaa. Pari minuuttia ennen starttia käyn vielä laskun läpi ja mahdolliset muuttuvat tekijät, mutta kun siteet on kiinni ja lähettäjä huutaa Riders Ready…niin mielessä on vaan, että Let´s Rock´n Roll! ”

Tutustu gloryfyn Suomen tiimiin

Laskulasi

gloryfy GP4 Mexifin by Heikki Sorsa

189,90 €

Aurinkolasi

gloryfy Gi3 Navigator

169,90 €