Bonge Oy tuo maahan kattavan valikoiman Euroopan johtavia outdoor- ja lifestylebrändejä: Jack Wolfskin, Lowa, SIGG ja GV. Lisäksi edustamme optisen alan mullistavaa gloryfy:ta. Meillä Bongessa ajatellaan vapaa-aikaa ja ulkoilua laajasti ja uudella otteella. Me haluamme, että ihmiset viihtyvät ulkona, löytävät persoonallisen tavan ulkoilla ja nauttivat vapaa-ajastaan täysillä. Vapaa-ajan lisäksi brändimme ovat mukana ihmisten arjessa tekemässä siitä nautinnollisempaa ja vapaata sääolosuhteista. Meillä on ilo tehdä hommia valloittavien ihmisten ja brändien kanssa ja tuoda Suomen, Baltian ja Ruotsin outdooriin ja urbaaniin elämänpiiriin Keski-Euroopan henkeä.

Olemme toisessa polvessa perheyritys, jonka tarina on alkanut 1988.
Kaikki edustamamme brändit palvelevat laadukasta vapaa-aikaa missä olosuhteissa tahansa. Lisäksi tuotemerkkejämme yhdistää samat arvot: korkea laatu, innovatiivinen suunnittelu ja tuotekehittely, halu olla alueensa paras, aikaansaseuraava tyylikkyys, eettisyys, ympäristön kunnioittaminen, läpinäkyvyys ja laaduntarkkailu. Edustamamme brändit ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä. Tavoitteemme on tarjota markkinoille tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä ja, jotka nauttivat luottamusta. Myös me Bongessa tahdomme saavuttaa kumppanuuden tuotteidemme jälleenmyyjiemme kanssa. Halumme olla tässä hetkessä, panostaa palveluun, tehdä asioita omannäköisesti ja antaa persoonien näkyä työn takaa.

Olemme erityinen suomalainen maahantuontiyritys siinä, että me hoidamme Suomesta käsin brändiemme rakentamista, myyntiä, markkinointia ja jakelua Baltiassa ja gloryfy:n osalta myös Ruotsissa. Tämä yhteistyö asiakkaidemme kanssa hyvinkin erilaisissa yrityskulttuureissa on meille rikkaus ja haastaa meitä kehittymään ja seuraamaan aikaamme myös vahvasti maamme rajojen ulkopuolella. Tästä seuraa jatkuva inspiraatiomme olla huomenna aina vähän parempia kuin eilen.

Meillä on tarina kerrottavana, ole osa sitä.

Bongen elämäätarinoita ihmisistä ja brändeistä

Tutustu Blogiin

Pysy mukana ja ole yhteydessä!

Ota yhteyttä - autamme mielellämme oli tarpeesi mikä tahansa

YHTEYSTIEDOT

Toimistomme, showroomimme ja varastomme ovat Lauttasaaressa, Helsingissä

YHTEYSTIEDOT
TILAA UUTISKIRJEEMME

Saa tiedot uutuuksista ensimmäisenä!

tilaa uutiskirje
FACEBOOK

Seuraa menoamme Facebookissa ja pysy mukana kehityksessä!

seuraa meitä