gloryfy GP4 Mexifin by Heikki Sorsa - Limited Edition

gloryfy GP4 Mexifin by Heikki Sorsa - Limited Edition

Gp4 Mexifin - Limited Edition

Jokainen, joka ei ole asunut kivenkolossa viimeistä kahta vuosikymmentä, tietää Heikki Sorsan. Heikki tunnetaan maailman korkeimmista 9,5 m:n ilmoista Arctic Challenge kisassa Norjassa, irokeesista 2002 Olympialaisissa, lumilautailijan nimikko pikaruoka-ateriasta ja siitä, että vaikeat temput näyttävät tyylikkään helpoilta. Hän on sitä paitsi todella hyvä jätkä!

Saimme idean rakentaa Heikin kanssa mahdollisimman hyvin Suomen olosuhteissa toimivan mallin, missä näkyy Heikin kokemus laskijana, suomalaisuus sekä gloryfyn innovaatiot. Suomalaisen talven laskuihin kuuluu iltaisin keinovalot ja niihin kaivataan kirkkaampaa linssiä jossa kontrastin toisto on huippuluokkaa. Saman linssin pitää toimia myös harmaalla säällä. Toisaalta kirkkaille keleille pitäisi olla tummempi, hyvin kontrastia tuova linssi. Lopputuloksena syntyi uusi versio GP4  laseista nimeltään @mexifin.

GP4 on kehyksetön, laajalla näkökentällä varustettu särkymätön laskulasi. Mukaan tulee kaksi linssiä, antrasiitinharmaa sinisellä peilillä ja oranssi sinisellä peilillä. Linssi vaihtuu kehykseen erittäin nopeasti. Molemmat linssit ovat huurtumattomia, 100% UVA / – B suojattuja ja sisältävät naarmuuntumiseneston sisäpinnassa. Optinen laatu on erinomainen (Abben luku 45)  ja näkökenttä erittäin laaja.

gloryfy Gp4 Mexifin by Heikki Sorsa - Limited Edition - 189 €

Tuotteen ominaisuudet


GP4 Mexifin tulee kahdella linssillä varustettuna. Mukana on pehmeä säilytyspussi.

I-Flex STRATOS lens anthracite blue mirror F3

Takaa täydellisen kontrastin kaikissa valaistusolosuhteissa.

I-Flex FOGLESS lens orange F1

Nämä linssit takaavat optimaalisen näkökyvyn myös sumuisissa olosuhteissa ja keinovalossa.

Contour linssiteknologia

gloryfyn särkymättömissä linsseissä on erityisen korkea kontrasti koska koko linssi on massavärjätty. Toinen hyöty tekniikastamme on, ettei naarmut näy läheskään samalla tavalla, koska koko massa on samaa väriä.

Yhteensopiva lähestulkoon kaikkien kypäröiden kanssa

Kypärä on elintärkeä varuste kaikessa laskemisessa, joten GP4 - malli on suunniteltu istumaan lähestulkoon kaikkien kypäröiden kanssa.

Särkymätön tuplalinssi

Särkymätön tuplalinssi on valmistettu gloryfyn omasta, patentoidusta I-Flex® materiaalista. Materiaalin muistiefekti palauttaa linssin takaisin alkuperäiseen muotoonsa ja se ei mene rikki!

QCLS - Quick Change Lens System

gloryfyn kehykset ja linssit ovat erittäin taipuvia, joten eri väristen linssien vaihtaminen eri olosuhteisiin käy käden käänteessä.

Tutustu gloryfyn Suomen tiimiin

Löydät tämän lasin mm. seuraavilta jälleenmyyjiltämme. Lista päivittyy jatkuvasti kun tuotteet ehtivät liikkeisiin.

ScandinavianOutdoor.fi
Verkkokauppa

Skigarage.net

Helsinki Surf Shop

Scandinavian Outdoor
Kuninkoja

Scandinavian Outdoor
Tammisto

Fenno Optiikka Lappi

Intersport
Levi

Intersport
Lielahti

Helsingin Optiicat

Fenno Optiikka Muurame

Intersport
Imatra


gloryfy

Särkymätön, kevyt ja valmistettu Itävallassa

Tutustu gloryfy unbreakablen maailmaan


Särkymätön, kevyt ja valmistettu Itävallassa

Tutustu gloryfy unbreakablen maailmaan


gloryfy unbreakable eyewear

Itävallassa valmistetut särkymättömät aurinkolasit ja silmälasit tehdään innovatiivisesta ja patentoidusta NBFX® - materiaalista.

Tuotteemme ovat suunniteltu, kehitetty, tuotettu ja testattu suoraan Itävalla Alppien sydämmessä, Zillertalissa pienen tiimin toimesta. Gloryfy unbreakable eyewear on täysin uniikki tuote - jokaiseen tuotettuun lasiin on sisällytetty ääretön määrä intohimoa ja yhden lasin valmistaminen kestää n. 37 tuntia. Tule ja tutustu SUN, SPORT ja OPTICS mallistoihimme, upeaan tiimiimme sekä lasien takana olevaan tekniseen osaamiseen.

Tiimi

Teknologia

Tarina