Arvostelut

Based on 1733 reviews
73%
(1264)
19%
(337)
4%
(68)
2%
(40)
1%
(24)

Hyvää pullossa on se, että se tosiaan on tyylikkään näköinen, mutta myös huonoja puolia löytyy. Ensinnäkin kun pulloa sulkee, korkki kiertyy joka kerta vähän vinossa, jolloin se aina hankaa pullon suuta ja tämä aiheuttaa aika äänekästäkin kirskuntaa. Jotta korkin saisi täysin kiinni (jolloin myös sen vinous korjaantuu), pitää käyttää reilusti voimaa. Muutoin tämä ei olisi ongelma, mutta korkki on aika pieni ja liukas, minkä takia pitää oikein keskittyä joka kerta kun haluaa saada pullon kiinni. Mukavaa olisi myös se, että sulkeutumismekanismin ulkokierre olisi itse pullossa, eikä korkissa (niin kuin limupulloissa); tällöin korkki suojaisi pullon suuta lialta. Nyt kun pullon kiinnitys on hankalaa, tulee helposti koskettua pullon suuta käsillä ja juodessa sitten oma suu koskee tähän osaan.

En täysin ymmärrä miksei voinut vain tehdä siitä klassisimmasta pullosta teräsversiota, koska siinä design on huomattavasti onnistuneempaa.

Boxerit

Tosi kivat, mutta omiin tuli heti ensimmäisellä käyttökerralla reikä sauman kohdalle hanuriin.

SIGG Helia Milky Green 0.6

Tuote on erinomainen. Vastaa lupauksia. Kuljetus toimi myös nopeasti ja tehokkaasti. Hinta on hiukan korkea, mutta tuote on todella kestävä ja laadukas. Alennuksessa varsinkin loistava osto.

SIGG Helia Milky Green 0.6 L

Sigg sll Liito-orava 0,6l

Todella hieno kuva pullossa. Laadukkaan tuntoinen ja hyvin pakattuna tuli perille. Nopea toimitus. Vesi pysyy pitkään kylmänä pullossa!

ATMOSPHERE PANTS MEN

Tyylikäs ja mukava joogatoppi

Tyylikäs ja mukava joogatoppi joogaan

P
M MOTION TIGHTS
Petri R.
M MOTION TIGHTS

Erinomaiset treeni/ lenkkihousut, vahva suositus!

P
M BASE TEE 140
Petri R.
M BASE TEE 140

Erinomaisen mukava paita, näin pakkasella erottuu edukseen kun ei ole sähköinen niinkuin muoviset kilpailijansa, täydet pisteet!

Vaivaton ja laadukas

Vaivaton toimitus, erinomainen tuote

Helia Night ink

Laadukas, teräksinen pullo. Hyvä pilli ja mukana puhdistusharja.

Frozen palace

Aivan huipputuote ja kuinka nopea toimitus.

Hyvä ostos

Ostin lahjaksi. Vaikuttaa laadukkaalta.

SIGG Helia Muted Peach 0.6 L

JW Frozen palace coat w

Lämmin myös kovemmilla pakkasilla. Sopii hyvin vaihteleviin talvikeleihin.

Loistavat talvikengät

Lämpimät ja pohjissa on todella hyvä pito.

Dark blue

Täydellinen

Sigg 0,6

Ostin tuon jouluhahjaksi, joten siitä ei viel kokemusta, mut se 0,45 on mulla itselläni käytössä ja toimi lostavasti. Joten uskon tämän olevan aivan yhtä hyvä. Käytin just omaani glögimukina joulunavaustapahtumassa joka oli ulkona -10°C pakkasessa ja piti lämpimänä koko sen 2h kun siel ulkona touhuttiin.

M

Loistava! Koko vähän yllätti ensin mutta oikein hyvä ja päivittäin käytössä! Laadukas!

AK

Toimiva sytytin, mutta tiivistys ei ole tehty kunnolla ja siksi voi helposti kiertyä auki ja pudota, jos on avaimenperässä. Samasta syystä ei ole myöskään 100% bensatiivis. Jos tarkistaa korkin kireyden säännöllisesti, niin ei ole ongelmia. Toimitus oli erittäin nopea!

Uusi elämä lempikengille. Kaupan päälle uudet pohjalliset, nauhat ja hoitotuote kengille. Hyvä laatu ja palvelu.

Sanna

Kaunis, kevyt ja laadukkaanoloinen juomapullo. Ei valuta, helppo juoda ja vesi maistuu hyvältä, ei sivumakuja.

VIHDOIN LÄMPÖÄ KÖKÖTTÄMISEEN

Kuoribibsien alle kylmimmille päiville erinomainen valinta. Jos pakkaspäivään kuuluu kököttelyä, on nämä pelastus. Myös uuden mallin tasku, mihin housut voi pakata on hyvä päivitys jo loistavaan housuun. Myös loistava lisäys esim talvijuoksuun taukohousuksi KÖKÖTTELYYN. Fitti on perseestä vähän nafti, joten size up jos on lihaa kontissa.

SIGG Hot & Cold ONE Top Black

Casara GTX Ws

Hyvät kengät kävellä. Tarkenee hyvin pikkupakkasilla.