löydä kaikki tieto tuotannosta

Tuotteiden toimitusketjut ovat erittäin monimutkaisia ja yhden tuotteen valmistamiseen voi liittyä lukuisia tehtaita. Tästä syystä meille on elintärkeää tuntea toimitusketjussamme mukana olevat toimijat ja tehdä ketjusta kestävä.

Julkaisemme kaikkien toimijoiden nimet ja yksityiskohtaisia tietoja toiminnasta kaikkien nähtäväksi. Haluamme pitää asian 100 % avoimena ja läpinäkyvänä ja kuka tahansa pystyy tarkistamaan helposti jokaisen Jack Wolfskin tuotteen valmistuspaikat.

Voit siirtyä alta jack-wolfskin.fi - sivuille, missä tietokantaamme ylläpidetään.

siirry tutkimaan tuotantoa


100% läpinäkyvyys

Pidämme huolen, että tuontatoketjumme pysyy läpinäkyvänä.

Julkaisemamme lista ja tietokanta on jaettu materiaali- ja raaka-ainetoimittajiin sekä tuotantolaitoksiin, jotta löytäisit helposti kaiken tiedon yhteistyökumppaneistamme ympäri maailman.

Keräämme kaiken tiedon toimittajista tietokantaan, josta voi helposti muodostaa yleiskuvan kaikista kumppaneistamme ja koko tuotevalikoimamme valmistusprosesseista.

Näin ollen tiedämme takuuvarmasti jokaisessa vaiheessa, kuka valmistaa tuotteita meille, ja noudattavatko ne ympäristö- ja yhteiskuntastandardejamme. Jos havaitsemme, että toteutuksessa on ilmennyt ongelmia, voimme toimia nopeasti ja ottaa sen suoraan toimittajien kanssa käsittelyyn sekä auttaa heitä parantamaan olosuhteitaan ja toimintamallejaan.

Olemme jakaneet toimittajamme kolmeen luokkaan, jotka osoittavat kestävän kehityksen niiden valmistusprosesseissa: "kulta", "hopea" ja "pronssi". Luokitus koostuu ennen kaikkea riippumattomasti sertifioidun "kemikaalien hallintajärjestelmän" toteuttamisesta, jolla varmistetaan, että ympäristölle ja terveydelle haitalliset aineet suljetaan pois koko tuotantoprosessista. Lisäksi jaamme myös oikeudenmukaisten työolojen ja jätevesitestien tarkastusten tulokset, mikä tarkoittaa, että asianomaiset osapuolet voivat seurata tavoitteitamme ja nähdä edistymisemme.

siirry tarkastelemaan tuotantoa