LOWA kenkien uudelleenpohjaus

Hyvät kengät kestävät hyvin hoidettuina todella pitkään ja niistä muotoutuu käytössä jalalle täydelliset. Jossain vaiheessa kengän ulkopohja kuluu kuitenkin loppuun ja olisi sääli siinä vaiheessa hylätä juuri sitä täydellistä matkakumppania. Onneksi suuri osa LOWA vaellusjalkineista on mahdollista uudelleenpohjata. Näin saat taas itsellesi ja luottokumppanillesi lisää yhteisiä kilometrejä.

Ihaile alla olevalta videolta miten LOWA kenkien uudelleenpohjaus tapahtuu ja vanhoista kengistä tehdään paremmat kuin uudet.Miten saan LOWa kenkäni uudelleenpohjatuksi?

LOWA kenkien uudelleenpohjaus tapahtuu niin, että kengät lähetetään Bongen varastolle Helsingin Lauttasaareen, josta ne tarkastuksen jälkeen jatkolähetetään Saksaan LOWAn tehtaalle uudelleenpohjattaviksi. Prosessi kestää muutaman viikon ja asiakas saa jalkaansa täydellisiksi muotoutuneet kengät takaisin huollettuina ja uudenkarheilla ulkopohjilla.

Uudelleenpohjauksen hinta on 119,90€, joka sisältää myös kaikki toimitusmaksut niin toimituksen postitse asiakkaalta Bongeen kuin takaisin asiakkaalle.

Tarkista alta ennen uudelleenpohjauksen ostamista, että onko kenkämallisi mahdollista uudelleen pohjata.


Mikäli haluat lisävarmistusta LOWA mallisi uudelleenpohjattavuudesta, niin voit käydä tarkastamassa uudelleenpohjattavuuden englanninkielisiltä LOWA.com-sivuilta kengän iltistä löytyvät mallinimen tai mallinumeron perusteella.

Voit tietysti varmistaa asian myös Bongen asiakaspalvelusta lähettämällä sähköpostilla kuvan kengistäsi osoitteeseen asiakaspalvelu@bonge.fi ja varmistamme sinulle asian.

Jos LOWA mallisi oli uudelleenpohjattava niin voit ostaa uudelleenpohjauksen alta.