Vastuulliset materiaalit

100% orgaanista puuvillaa

Vuodesta 2013 olemme käyttäneet vain luomupuuvillaa (myös puuvillasekoitekankaissamme). Lisäksi edellytämme, että puuvillan kasvattajamme ovat sertifioituja. On sanomattakin selvää, ettemme hyväksy kemikaalipitoisia lannoitteita tai hyönteismyrkkyjä emmekä geenimuunneltua puuvillaa.

Ei Mulesingia, sertifioitu merinovilla

Mulesing ei sovi meille.Hankimme käyttämämme merinovillan luotetuilta ja sertifioiduilta toimittajilta, jotka ovat sitoutuneet olemaan käyttämättä mulesing-tekniikkaa.

PVC-vapaa

Kaikki Jack Wolfskin tuotteet ovat olleet vuodesta 2012 PVC vapaita (polyvinyl chloride). PVC on äärimmäisen kestävää, mutta sen kestävyydessä on sen ongelmatkin. PVC ei maadu ja poltettaessa se muodostaa syövyttäviä kaasuja. Näiden yhdistyessä ilmankosteuteen tai veteen muodostuu hydrokloridihappoa. Koska tämä yhdiste voidaan korvata ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla, emme ole käyttäneet sitä enää 2012 jälkeen.

Tuotteet, jotka ovat suorassa kosketuksessa ruokaan käyvät läpi kattavan tarkastuksen

Haluamme taata maksimaalisen turvallisuuden ruoan tai juoman kanssa kosketuksissa olevien tuotteidemme kohdalla.

Turvallisia tuotteita lapsille

Lasten tuotteiden turvallisuus on meille sydämen asia. Kun ensimmäinen Saksan standardi lasten vaatteille julkaistiin 2005, ovat teknikkomme ja tuotesuunnittelijamme noudattaneet sitä tarkasti siitä eteenpäin. Suunnitteluvaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että emme suunnittele vain mukavia, helppokäyttöisiä, kestäviä ja toiminnallisia tuotteita lapsille vaan myös turvallisia. Suunnittelijamme ja teknikkomme varmistavat täten, että esimerkiksi napit ja vetoketjujen vetimet eivät voi irrota eikä niihin voi tukehtua. Lisäksi kaikki kiristimet esimerkiksi hupuissa on kiinnitetty niin, että niihin ei voi kuristua.

Näy siellä missä liikut – heijastimet

Suurin osa tuotteistamme on varustettu heijastinpinnoilla tai –yksityiskohdilla. Nämä antavat lisänäkyvyyttä pimeissä tai näkyvyydeltään huonoissa sääolosuhteissa. Lasten tuotteissa heijastavuus on tietysti taattu, mutta myös suuri osa juoksuasuista, repuista, laukuista ja kengistä on tehty näkymään haastavissakin valo-olosuhteissa.

Kyllästämme vedenpitävät tuotteet uudelleen 100% PFC-vapaasti – lisää käyttöikää tuotteille

Oikea hoito lisää toiminnallisten tuotteiden käyttöikää. Me tarjoamme ympäristöystävällisellä kyllästämispalvelullamme optimaalista huolenpitoa TEXAPORE tuotteille. Jokainen tuote pestään ja kyllästetään uudelleen, jonka jälkeen se on taas valmis uusiin seikkailuihin. Auta meitä olemaan vieläkin vastuullisia ja toimimaan kestävällä tavalla ja tuo TEXAPORE tuotteesi meille huollettavaksi. Löydät ohjeet nettisivuiltamme.

Korjauspalvelu – älä korvaa sitä, korjauta se

Ammattitaitoiset korjaajamme pystyvät pelastamaan tuotteesi. Voimme esimerkiksi paikata pieniä reikiä ja tehdä ne sään kestäviksi taas. Ole yhteydessä ja kysy lisää.