Yhteiskuntavastuu kotimaassa

Muut yhteiskuntavastuun toimet

  1. Me haluamme kouluttaa nuoria työelämään työharjoittelumahdollisuuksien avulla. Koulutamme seuraaville urille: tukkukauppa ja vienti, markkinointi, toimisto- ja taloushallinto, IT-osaajat ja huolinta. Harjoittelijat pääsevät kiinni työelämään mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja paikkoina on sekä pääkonttorimme Idstein:ssa että keskusvarastomme Hampurissa.
  2. Tarjoamme perheellisille työntekijöillemme lastenhoitopaikan paikallisessa päiväkodissa pääkonttorin lähellä. Varustamme päiväkodin lapset ulkoiluvarusteilla, kuten takit, housut ja reput, jotta lapset pystyvät viettämään aikaa ulkona luonnossa säältä suojassa.
  3. Haluamme, että työntekijämme pääsevät liikkumaan ja tutustumaan toisiinsa. Jokainen voi valita itselleen mieluisan tavan liikkua ja näin tekemällä yhdessä myös yhteishenki yhtiössämme tiivistyy. Liikunta on tärkeä vastapaino työelämän vaatimuksille. Yhtiöllä on oma urheiluhalli, jossa voi harrastaa useita lajeja ja lisäksi tarjolla on tietysti yhteisiä retkiä vuorille ja lähimetsiin.
  4. Naiset ovat olleet johtavassa ja tärkeässä asemassa Jack Wolfskin:lla jo vuosia. Pääkonttorin ja keskusvarastomme työntekijöistä vähän alle 60% on naisia. Johtoportaassa naisia on 30% ja Jack Wolfskinin edellinen toimitusjohtaja oli nainen.
  5. Wolf´s Cup jalkapalloturnaus kaksi kertaa vuodessa hyvän asian puolesta. Vuodesta 2005 alueen yrityksistä osallistuu joukkueita hyväntekeväisyys turnaukseen ja osallistumismaksut lahjoitetaan joka kerta eri hyväntekeväisyys järjestöille.
  6. Tuemme nuoria, joilla on oppimisvaikeuksia tai psyykkisiä haasteita. Vitos Behindertenhilfe on organisaatio, joka pyrkii tukemaan näitä lapsia ja nuoria, jotta he oppisivat tarvittavat taidot ja tiedot työelämää ja arjen toimintoja varten.
  7. Tuemme yhtä Euroopan suurimmista luonnonsuojeluhankkeista Karpaateilla. Tämä yhteistyö alkoi susien suojeluohjelmalla Transylvanian metsissä vuonna 1993. Nyt sen on laajentunut yhdeksi merkittävimmistä luonnonsuojeluprojekteista Euroopassa. Foundation Conservation Carpathia on kansainvälinen yhteisö asiantuntijoita. Me tuemme heitä varustaen heidät työhönsä.