PCCM - POWER CONTRAST COLOUR MODE™

gloryfyn särkymättömissä linsseissä on erityisen korkea kontrasti koska koko linssi on massavärjätty. Tämä tarkoittaa tiettyä metodia, jolla väri sidotaan pysyvästi linssimateriaalin massaan, jolloin värisyvyys on tehokkaampi ja kontrastit pysyvät kirkkaana jopa harmaissa sävyissä. Normaalit linssit kastetaan väriin, jolloin ainoastaan linssin pinnat värjääntyvät. Toinen hyöty tekniikastamme on, ettei naarmut näy läheskään samalla tavalla, koska koko massa on samaa väriä.

QCLS - QUICK CHANGE LENS SYSTEM

gloryfyn kehykset ja linssit ovat erittäin taipuvia, joten eri väristen linssien vaihtaminen eri olosuhteisiin SPORTstyle mallistossa käy käden käänteessä.

I-FLEX TRANSFORMER LENSES

gloryfy I-Flex transformer lens mukautuu automaattisesti valon eri olomuotoihin harmaasta aurinkoiseen keliin. Nämä fotokromaattiset linssit ovat saatavilla väleille f1-f4 (55-88%).

AIR FLOW 90° TECHNOLOGY

Tämä tekniikka mahdollistaa optimaalisen ilman kierron linssin takana, jolla saadaan estettyä linssin huurtuminen. Ilma käännetään alas 90 astetta, jolloin tuuli ei myöskään tunnu silmässä.

POLARIZED LENSES

Luonnollinen valo säteilee kaikkiin suuntiin aaltoina. Valo, joka kimpoaa korkeasti heijastavista pinnoista (lumi, vesi, rantahiekka, liikenne) on polarisoitua, toisin sanoen valo on kohdistettu yhteen suuntaan. Tämän ihmissilmä kokee epämiellyttävänä häikäisynä. I-Flex polarisoidut linssit poistavat tehokkaasti heijastuma-aallot. gloryfyn polarisoidut linssit käyttävät erityistä suodatinta, joka antaa täydellisen polarisaatio-efektin, mahdollistaen kuitenkin modernien digitaalisten näyttöjen lukemisen. Polarisoiva kalvo asetetaan keskelle linssiä, massan sisään, jolloin se ei ole yhtä altis kulumiselle kuin perinteisesti linssiin takapintaan asetettu kalvo.

100% UVA/UVB PROTECTION

UV-suoja on taattu kaikissa I-Flex -linsseissä materiaalilla, joka tarjoaa 100% suojan UV-säteilyltä (280 - 400 nm) ja riippuen linssin väristä, myös haitalliselta siniseltä valolta.

BLUE LIGHT (380 - 500 NM)

Sininen valo, joka tunnetaan myös nimellä ”HEV“ (High Energy Visible light), on valon näkyvästä alueesta se, jossa on eniten energiaa. Jos silmät ovat alttiina liian pitkään siniselle valolle, voi silmille syntyä vahinkoa, puhumattakaan silmiä häiritsevästä häikäisevästä vaikutuksesta. Tietyt I-Flex-linssit suodattavat tämän osan taajuuksista. Erityisesti oranssit, puna-ruskeat ja oliivin väriset linssit.

HIGHEST OPTICAL QUALITY - ABBE - ZAHL 44

Syy suureen optiseen kirkkauteen on I-Flex linssimateriaalin korkea Abben luku
(Abben luku 44) verrattuna polykarbonaattiin (Abben luku 31) ja 1,67 materiaaliin (Abben luku 32). Päästäksemme täydelliseen optiseen kirkkauteen on Abben-luvun oltava yhtä suuri tai suurempi kuin ihmissilmän. I-Flex tarjoaa suurimman mahdollisen optisen kirkkauden väärentämättä värejä.

PRISMATIC CORRECTION

Kaikki gloryfy linssit ovat prismakorjattuja, toisin sanoen linssien sivuille ei tule vääristymiä vaikka linssit voivat olla erittäinkin kaarevia.

REFRACTIVE INDEX

Eräs suurimmista yllätyksistä NBFX-linsseissä on pieni linssipaksuus taitekertoimella 1,53. Tähän erikoisuuteen liittyy myös I-Flex linssin keskipaksuus 1,2 mm, muiden linssimateriaalien keskipaksuuden ollessa 1,5 mm. I-Flex:llä saadaan erittäin ohuet ja kevyet linssit myös silloin, kun silmälasilinssien halkaisija on 50 mm. Teemme linssejä yksilöllisillä vahvuuksilla välille -4 / +3. Tätä suuremmatkin voimakkuudet voivat onnistua tapauskohtaisesti kun saamme muutkin arvot laskentaan mukaan.