RIKKOUTUMATON INNOVAATIO NBFX NON BREAKING FLEX POLYMER™

Gloryfyn rikkoutumattomat NBFX™ lasit palaavat alkuperäiseen muotoonsa myös rajun vääntämisen jälkeen! Uusia teknologioita testataan ja tutkimustuloksia sovelletaan rikkoutumattomien tuotteiden tuottamiseen yrityksen omassa laboratoriossa.

ITÄVALTALAISTA LAATUA

Pitääksemme vikkelän kehityskanavan ja tuotantosalaisuudet sekä hyvän yhteistyön tuotannon ja myynnin välillä ovat ratkaisevia argumentteja miksi gloryfy lasit ovat yhä edelleen tuotettu Itävallassa. Christoph Egger, Keksijä ja toimitusjohtaja:
“gloryfy rikkoutumattomat tuotteet ovat hyvin monimutkaisia – tämä vaatii tiiviin yhteistyön kehityksen kanssa. Tuotteidemme salaisuus piilee uniikissa tuotantoprosessissa – tätä voi olla optimaalisesti soveltaa ja jatko kehittää laboratoriossa.”

RIKKOUTUMATON & TÖRMÄYSTYYNYN KESTÄVÄ

Gloryfyn rikkoutumattomat resepti-silmälasit ovat täysin rikkoutumattomat ja turvallisia käyttää törmäystyynyn lauetessa.

GLORYFY RX-SPORTOPTICS

Gloryfy SPORTstyle on kehittynyt alkuaikojen kolmen alkuperäisen mallin mallistosta tehokkaaksi huippuosaamiskeskukseksi urheilijoille kaikissa kategorioissa kattaen ulkolajeista aina moniurheiluun ja extreme-lajeihin. Mallisto tarjoaa aina täydellisen ratkaisun jokaisen lajin vaatimukset huomioon ottaen!

Tutkimuksia tuotettiin taloudellisille äärirajoille saakka:
Paljon teknisiä innovaatioita on jo otettu käyttöön tai ovat juuri julkaistavissa markkinoille.

Gloryfy aurinkolasit voidaan lasittaa optisesti. I-Flex rikkoutumaton lasitus ei ainoastaan luo täydelliset urheilulasit lempi urheilulajillesi, vaan tarkoittaa myös samalla laadullista kohennusta urheilulliseen elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Syy linssimateriaalin optiseen kirkkauteen on korkea Abbe-numero (Abbe 44) verrattaen polykoarbonaattiin (Abbe numero 31) ja 1.67 materiaaliin (Abbe numero 32). Yksi ylivertainen NBFX™ hyöty on materiaalin keveys. Sen tarkka paino on 1.11g/cm3. Gloryfy lasit ovat kevyitä ja päihittävät muut vastaavat materiaalit.