Koe luonnon vapaus, nauti rajattomasta itsenäisyydestä avarassa maisemassa. Ole ulkona kuin kotonasi. Näille ajatuksille rakentuu Jack Wolfskin ja näitä tilanteita varten tuotteet on vastuullisesti kehitetty ja valmistettu. Halusi mennä, tutkia ja kokea on Jack Wolfskinin lähtökohta.

Luonnon avaruus houkuttelee ja inspiroi meitä – vapaa-aika pitää meidät käynnissä. Pyrimme hakemaa kokemuksia, emme ainoastaan huippusuorituksia. Meitä ohjaa intohimo kehittää uskomattomia tuotteita ja innovaatiot ajavat meidät entistä parempiin suorituksiin tuotekehityksessä. Kaiken taustalla on toiminnallisuus – tuotteemme on suunniteltu suojaamaan ja pitämään sinut lämpimänä ja kuivana. Samalla niiden on oltava mukavia päällä ja kestettävä vuosia. Mikään yksityiskohta ei ole meille liian pieni parannettavaksi.

Kunnioitamme luonnon monimuotoisuutta ja kaikkea elollista. Maapallomme on yksinkertaisesti kaunein paikka ja meillä on niitä ainoastaan yksi. Teemme kaikkemme sen suojaamiseksi koska haluamme nauttia siitä ja jakaa sen muiden kanssa!

Lue lisää periaatteistamme

Vastuullisuus

Roadtrip halki Kanadan

Teemme tänä talvena uskomattoman matkan halki Kanadan JACK WOLFSKININ kanssa. Tiedossa on unohtumattomia kokemuksia, henkeäsalpaavia maisemia ja mahtavaa fiilistä. Tule matkalle mukaan Instagramissamme.

Lue lisää