ME KANNAMME VASTUUMME

Me suunnittelemme ja teemme parempia tuotteita sinulle ja ympäristölle. Olemme sitoutuneet useisiin projekteihin, joiden tavoitteena on edistää työolosuhteita ja ympäristönsuojelua läpi koko tuotantoprosessimme. Me haluamme kertoa jo saavuttamistamme ja tulevaisuuden tavoitteistamme.

Brand Performance Check 2016

We have been honoured with an award by the Fair Wear Foundation for our commitment to social, safe and fair working conditions for our suppliers worldwide. In the Brand Performance Check 2016 from FWF, we achieved once again leader status, the best possible grade, with 92% of the points to be achieved.

Lue nyt

Social Report 2014/2015

Our Social Report gives detailed insights into our sustainability strategy and provides increased transparency. We outline how our products are made and show how we, as a brand, assume social responsibility when working with our suppliers.

Lue nyt

Ympäristönsuojelu

Jokainen joka nauttii ulkona liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa, niin kuin me, tutustuu luontoon erityisellä tavalla ja oppii arvostamaan sitä aidosti. Olemme sitoutuneet suojelemaan luontoa, sekä omaa ympäristöämme, että alueita joissa valmistamme tuotteemme.

Lue lisää

Yhteisövastuu

Olipa kyseessä Jack Wolfskinin työntekijät Idsteinissä, Neu-Wulmsdorfissa, kaupoistamme tai alihankkijoidemme työntekijöistä jotka kuuluvat globaaliin toimitusketjuumme, ovat reilut ja inhimilliset työolosuhteet tärkeitä meille. Löydät tästä ajan tasalla olevaa tietoa sosiaalisesta sitoutumisestamme saksassa ja valmistajistamme maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Tuotekehittely

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat valittu eettisin perustein ja valmistettu niin kestävin kriteerein kuin suinkin mahdollista. Avaamme tässä mitä kriteerejä käytämme päätöksenteossamme ja mitä palveluita tarjoamme käytetyille tuotteille.

Lue lisää