Tuotekehittely – me emme suvaitse julmuutta eläimiä kohtaan

Sertifioitu untuva

Me kieltäydymme käyttämästä untuvaa, joka on nypitty eläviltä tai pakkosyötetyiltä eläimiltä. Kaikki untuvamme menee läpi riippumattoman instituutin (IDFL International Down and Feather Testing Laboratory) tarkastuksen ja hyväksynnän.

Jack wolfskin ei käytä aitoa turkista

Meidän mielestä ei ole moraalisesti oikein kasvattaa eläimiä vain niiden turkin takia. Kuulumme Fur Free Retailer ohjelmaan, jota operoi Saksassa eläinten hyvinvoinnin yhdistys Vier Pfoten.

Nahka

Kaikki kengissä käyttämämme nahka on korkea laatuista ja tarkasti valittua. Käyttämämme nahka ei sisällä vaarallisia kemikaaleja (nahan parkitus ei saa sisältää vaarallisia aineita) emmekä hyväksy uhanalaisista eläimistä peräisin olevaa nahkaa tuotteisiimme koskaan. Kaikki käyttämämme nahka on lihatuotannon sivutuotetta.

Tuotteissamme ei käytetä angora villaa

Jack wolfskin ei käytä nanoteknologiaa ennen kuin sen turvallisuudesta on löydetty varmuus

100% orgaanista puuvillaa

Vuodesta 2013 olemme käyttäneet vain luomupuuvillaa (myös puuvillasekoitekankaissamme). Lisäksi edellytämme, että puuvillan kasvattajamme ovat sertifioituja.

Sertifioitu merino villa

Varmistamme, että käyttämämme merino villaa ei ole keritty käyttäen julmia keritsemistapoja.

Kierrätetyt materiaalit

Me keksimme uusia käyttötapoja materiaaleille, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Käytämme kierrätettyjä materiaaleja aina, kun sen on mahdollista ja kun kierrätetty materiaali on saanut bluesign® hyväksynnän sen alkuperästä ja myrkyttömyydestä.

PVC-vapaa

Kaikki Jack Wolfskin tuotteet ovat olleet vuodesta 2012 PVC vapaita (polyvinyl chloride). PVC on äärimmäisen kestävää, mutta sen kestävyydessä on sen ongelmatkin. PVC ei maadu ja poltettaessa se muodostaa syövyttäviä kaasuja. Näiden yhdistyessä ilmankosteuteen tai veteen muodostuu hydrokloridihappoa. Koska tämä yhdiste voidaan korvata ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla, emme ole käyttäneet sitä enää 2012 jälkeen.

Tuotteet suorassa kosktuksessa ruokaan käyvät läpi kattavan tarkastuksen

Haluamme taata maksimaalisen turvallisuuden ruoan tai juoman kanssa kosketuksissa olevien tuotteidemme kohdalla.

Turvallisia tuotteita lapsille

Lasten tuotteiden turvallisuus on meille sydämen asia. Kun ensimmäinen Saksan standardi lasten vaatteille julkaistiin 2005, ovat teknikkomme ja tuotesuunnittelijamme noudattaneet sitä tarkasti siitä eteenpäin. Suunnitteluvaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että emme suunnittele vain mukavia, helppokäyttöisiä, kestäviä ja toiminnallisia tuotteita lapsille vaan myös turvallisia. Suunnittelijamme ja teknikkomme varmistavat täten, että esimerkiksi napit ja vetoketjujen vetimet eivät voi irrota eikä niihin voi tukehtua. Lisäksi kaikki kiristimet esimerkiksi hupuissa on kiinnitetty niin, että niihin ei voi kuristua.

Näy siellä missä liikut – heijastimet

Suurin osa tuotteistamme on varustettu heijastinpinnoilla tai –yksityiskohdilla. Nämä antavat lisänäkyvyyttä pimeissä tai näkyvyydeltään huonoissa sääolosuhteissa. Lasten tuotteissa heijastavuus on tietysti taattu, mutta myös suuri osa juoksuasuista, repuista, laukuista ja kengistä on tehty näkymään haastavissakin valo-olosuhteissa.

Kyllästämme vedenpitävät tuotteet uudelleen 100% PFC-vapaasti – lisää käyttöikää tuotteille

Oikea hoito lisää toiminnallisten tuotteiden käyttöikää. Me tarjoamme ympäristöystävällisellä kyllästämispalvelullamme optimaalista huolenpitoa TEXAPORE tuotteille. Jokainen tuote pestään ja kyllästetään uudelleen, jonka jälkeen se on taas valmis uusiin seikkailuihin. Auta meitä olemaan vieläkin vastuullisia ja toimimaan kestävällä tavalla ja tuo TEXAPORE tuotteesi meille huollettavaksi. Löydät ohjeet nettisivuiltamme.

Korjauspalvelu – älä korvaa sitä, korjauta se

Ammattitaitoiset korjaajamme pystyvät pelastamaan tuotteesi. Voimme esimerkiksi paikata pieniä reikiä ja tehdä ne sään kestäviksi taas. Ole yhteydessä ja kysy lisää.