JACK WOLFSKIN PACK & GO - pakkauskilpailuOsallistu kilpailuun liikkeissä!

JACK WOLFSKIN Pack & Go – mallisto on tähän kevääseen tuotu kevyt uutuusmallisto pieneen tilaan pakkautuvia, teknisiä ulkoilu- ja matkustusvaatteita. Tuotteet pakkautuvat joko taskuunsa tai mukana tulevaan pakkauspussiin. Mallisto on täydellinen ulkona liikkujalle tai pakattavaksi mukaan viikonlopun reissuun. Mallisto on myös ulkonäöltään tyylikkään ajatonta.

Kutsuuko sinua etelän lämpö, Aasian reppureissu, Keski-Euroopan tunnelmallinen kaupunkiloma, Etelä-Amerikan road trip tai joku muu mahtava seikkailu?  Olemme tehneet kaikkia matkustustarpeita varten uuden JACK WOLFSKIN Pack & Go – sarjan, jossa jokainen tuote pakkautuu joko taskuunsa tai omaan pakkauspussiin.

Pack & Go – kilpailu toteutetaan yhdessä tiettyjen jälleenmyyjiemme kanssa. Ideana on pakata liikkeessä esillä oleva mallisto mahdollisimman nopeasti omiin pakkauspusseihinsa ja esillä olevaan reppuun. Nopein pakkaaja voittaa liikkeessä olevan malliston itselleen! Malliston arvo on n. 500€.

Lue kilpailuohjeet alta.

OSALLISTUMISOHJEET JA SÄÄNNÖT

1) Katso alta myymälä, joka on sinua lähimpänä ja varmista myymälästä, että kilpailu on paraikaa käynnissä. Eri myymälöillä saattaa olla eri ajankohdat.

2) Mene myymälään ja pyydä myyjää ottamaan aikaa, kun pakkaat malliston pakkauspusseihin ja esillä olevaan reppuun. Ajanotto loppuu siihen, kun repun vetoketju on kokonaan suljettu.

3) Myyjä kirjaa yhteystietosi ja aikasi ylös. Kampanjan aikana nopeimmin pakannut voittaa kyseisen myymälän malliston itselleen omassa koossaan. Mallisto käsittää esimerkiksi Kuoritakin, Softshell-housut, teknisen paidan, tuulenpitävän takin ja kengät sekä repun. Mallisto voi vaihdella myymälöittäin.

4) Kampanjan loppuessa myymälä ottaa suoraan yhteyttä kunkin myymälän nopeimpaan pakkaajaan.

Tsemppiä kisaan!

HIGHLIGHTS

Kilpailussa mukana olevat liikkeet

Tarkastathan aina kyseiseltä myymälältä milloin kilpailu on heillä käynnissä.

Scandinavian Outdoor Forum

Helsinki

Scandinavian Outdoor Tammisto

Vantaa

Scandinavian Outdoor Turku

Turku

Scandinavian Outdoor Kuninkoja

Turku

Scandinavian Outdoor Pori

Pori

Scandinavian Outdoor Salo

Salo

Intersport Lielahti

Tampere

Intersport Sello

Espoo

Intersport Tourula

Jyväskylä

Halonen Sport Sello

Espoo

Halonen Sport Itäkeskus

Helsinki

Halonen Sport Jyväskylä

Jyväskylä

Kärkkäinen Urheiluosasto

Lahti

Kärkkäinen Urheiluosasto

Ylivieska

Kärkkäinen Urheiluosasto

Jyväskylä