RESPECT. RECYCLE. RETHINK.

Maailman ensimmäinen 100 % kierrätetyistä materiaaleista* valmistettu kuoritakki.

Jack Wolfskin panostaa zero waste -ajatteluun tuomalla markkinoille veden- ja tuulenkestävän takkimalliston, jonka ulkopinta, kalvo ja sisäpinta on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista. Vihdoinkin retkeilyyn ja kaupunkikäyttöön kuoritakkeja, jolla on pieni hiilijalanjälki!

Jack Wolfskin on tehnyt sen, mistä muut ovat vain haaveilleet.

Jack Wolfskinin uuden Texapore Ecosphere -malliston veden- ja tuulenpitävät ulkoilutakit ovat valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista kaikilta tekstiiliosiltaan. Esimerkiksi kuorikerroksessa on käytetty PET-pulloja.

Markkinoilla ei ole ollut tätä ennen ainuttakaan kuoritakkia, jonka kalvo on myös valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kuoritakilla tarkoitetaan vettäpitävää ja tuultapitävää takkia. Tähän teknologiaan JACK WOLFSKINILLA on kahden vuoden yksinoikeus.

Kierrätettävien materiaalien myötä olemme löytäneet keinon vähentää takkien valmistusprosessin aikana syntyvää hiilidioksidin määrää, mikä puolestaan vähentää hiilijalanjälkeä. Takit ovat myös 100 % vapaita perfluoratuista kemikaaleista (PFC), joilla on haitallisia vaikutuksia niin luonnolle kuin ihmisten terveydelle. Takkien teknistä ominaisuuksista ei kuitenkaan ole tingitty senttiäkään. Kaikki TEXAPORE® Ecosphere – malliston tuotteet ovat  20 000 mm vedenkestävä, tuulenkestävä ja niiden hengittävyys on 15 000 g/m2/24h

 

HIGHLIGHTS

VASTUULLISUUS JA PERIAATTEEMME

Me suunnittelemme ja teemme parempia tuotteita sinulle ja ympäristölle. Olemme sitoutuneet useisiin projekteihin, joiden tavoitteena on edistää työolosuhteita ja ympäristönsuojelua läpi koko tuotantoprosessimme. Me haluamme kertoa jo saavuttamistamme ja tulevaisuuden tavoitteistamme.

Ympäristönsuojelu

Jokainen joka nauttii ulkona liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa, niin kuin me, tutustuu luontoon erityisellä tavalla ja oppii arvostamaan sitä aidosti. Olemme sitoutuneet suojelemaan luontoa, sekä omaa ympäristöämme, että alueita joissa valmistamme tuotteemme.

Lue lisää

Yhteisövastuu

Olipa kyseessä Jack Wolfskinin työntekijät Idsteinissä, Neu-Wulmsdorfissa, kaupoistamme tai alihankkijoidemme työntekijöistä jotka kuuluvat globaaliin toimitusketjuumme, ovat reilut ja inhimilliset työolosuhteet tärkeitä meille. Löydät tästä ajan tasalla olevaa tietoa sosiaalisesta sitoutumisestamme saksassa ja valmistajistamme maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Tuotekehittely

Kaikki käyttämämme materiaalit ovat valittu eettisin perustein ja valmistettu niin kestävin kriteerein kuin suinkin mahdollista. Avaamme tässä mitä kriteerejä käytämme päätöksenteossamme ja mitä palveluita tarjoamme käytetyille tuotteille.

Lue lisää