Yksinoikeudella JACK WOLFSKINILLE: Texapore teknologia kehitettiin samaan aikaan kun brändi syntyi 80-luvun alkupuolella. Valitse TEXAPORE luotettavaan suojaan säällä kuin säällä.

Tuulenpitävyys

Tuuli on yleisin syy kylmän tuntuun. Tuulenpitävät materiaalit ovat elintärkeitä lämmönsäätelyyn ja optimaaliseen eristämiseen.

Vedenpitävyys

Kosteus viilentää aina - Jos takkisi tehtävä on suojata sinua kylmyydeltä, on erittäin tärkeää, että vesi tai kosteus ei pääse takin sisäpuolelle.

Hengittävyys

Hiki tuo mukanaan kosteutta. TEXAPORE materiaalit on suunniteltu siirtämään kosteuden pois kaikilla aktiivisuustasoilla niin, ettet kylmenny.

Teknologia

Materiaali

Klassinen tuote helpoille päiväretkille. Hengittävä ja vedenpitävä materiaalimme suojaa tuulelta ja sateelta.

Käyttöala

Klassinen TEXAPORE materiaali toimii parhaiten ja lyhyillä reissuilla ja päiväretkillä. Olet täysin suojassa sateelta kunnes pääset takaisin päämäärääsi.

Tuulenpitävyys

Vedenpitävyys

Hengittävyys

Materiaali

Niille, jotka kaipaavat enemmän suorituskykyä: Äärimmäinen suoja säältä – tuplasti hengittävämpi ja tietysti täysin veden- ja tuulenpitävä.

Käyttöala

Olemme kehittäneet TEXAPORE O2+ materiaalin niille, jotka rakastavat pitkiä ja fyysisesti rankkoja matkoja. Takki tai housut kestävät helposti pitkiäkin sadejaksoja usean viikon reissuilla.

Tuulenpitävyys

Vedenpitävyys

Hengittävyys

Materiaali

Paras suoja korkeimmilla hengittävyysarvoilla. Täydellinen materiaali kaikista vaativimpiin ja aktiivisimpiin olosuhteisiin.

Käyttöala

Korkeusero ei ole ainoa merkittävä tekijä vaan vauhdilla on myös väliä. Haluat päästä uusiin paikkoihin nopeasti. TEXAPORE Infinity on suunniteltu intohimoisille seikkailijoille ja vuorten valloittajille.

Tuulenpitävyys

Vedenpitävyys

Hengittävyys

Materiaali

Pelkästään parasta Outdoor-faneille. Tämä on kaikista vedenpitävin Hi-Tec materiaalimme, joka on silti hengittävä. Se tarjoaa luotettavan suojan rankimpiin olosuhteisiin.

Käyttöala

Turva ja suoja kaikille elementeille. Tuli päällesi jäätä, lunta, loskaa tai kaatosade, TEXAPORE Hyproof on suunniteltu kestämään tämän kaiken.

Tuulenpitävyys

Vedenpitävyys

Hengittävyys

texapore - Materiaali kaikkiin sääolosuhteisiin

Texapore tuotteet