LOWA – Eurooppalaisten kenkävalmistajien jalokivi

Ulkoilu- ja vapaa-ajanjalkineiden valmistaja, joka huokuu satavuotista kokemusta kengänvalmistuksesta. Lowa on kuuluisa viimeistellyistä ja laadukkaista kengistä, joiden istuvuus on omaa luokkaansa. Tuotemerkin sydän on Saksan Baijerissa, josta toiminta alkoi 1923 rakkaudesta perinteiseen kengänvalmistukseen. Tuo pieni startup-yritys on nykyään hyvää mainetta nauttiva kansainvälinen yritys, jonka jokainen kenkäpari valmistetaan yhä suurella sydämellä 100% Euroopassa. Lowa ei tingi arvoistaan ja onkin tästä syystä markkinajohtaja Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Maailmalla Lowa on ainoa ulkoilujalkinevalmistaja, joka on saanut ISO-standardin laadunvalvonnasta.

Mistä LOWA:t tulevat?

Pääkonttorimme sijaitsee Jetzendorffissa, Saksan Baijerissa ja täällä valmistetaan kaikki vaellus- ja vuoristokengät. Tämän lisäksi All Terrain-sarjaa valmistetaan Slovakiassa ja mm. Travel kengät Italiassa.

Kengän valmistaminen - Lue lisää

Arvot ja filosofia

Ei kompromisseja

Laatu, istuvuus ja funktionaalisuus tekee meistä parhaan.

Emme tyydy toiseen sijaan – tämä on sääntö, joka ohjaa meitä valmistamaan ainoastaan parasta laatua kenkiemme käyttäjille. Teemme jalkineemme vain korkealaatuisimmista materiaaleista jotka ovat tarkoitettuja high-tec kengille. Kaikki nämä materiaalit hankitaan Euroopan sisältä.

Parhaan laadun periaate johtuu siitä, että olemme vastuussa korkeimman tuotevalikoiman saavuttamisesta. Tuotteemme eivät ole vain tae optimaalisesta mukavuudesta, vaan ne ovat useimmiten myös tae turvallisuudesta. Absoluuttinen tarkkuus kehityksessä ja rakentamisessa ovat elintärkeitä ominaisuuksia jalkojesi ja sinun turvallisuudelle ja parhaalle mahdolliselle toimivuudelle jokaisessa käyttötarkoituksessa. Näemme tämän laadun ratkaisevan tärkeänä osana filosofiaamme, joka turvaa asiakkaidemme luottamuksen suorituskykyymme. Ja juuri tästä syystä emme kompromisseja!

Kengän valmistaminen - Lue lisää

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Koska tuotamme 100%:sti jalkineemme Euroopassa, on meidän noudatettava tiukimpia ympäristönormeja maailmassa. Ostamme materiaalimme eurooppalaisilta toimittajilta, jotka joutuvat noudattamaan näitä samoja normeja valmistaessaan omia tuotteitaan. On tärkeää myös huomata, että LOWAn toimitukset tapahtuvat suurimmaksi osaksi Euroopan sisällä, verrattuna tilanteeseen, jossa suuria rahtimääriä kuljetetaan valtamerten yli. Pitäessämme suurimman osan liiketoiminnasta (noin 80 %) tällä mantereella, käytämme huomattavasti vähemmän energiaa toimittaessamme tuotteita niiden päämääriin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys - lue lisää

Nahka ja sen valinta

Nahka materiaalina

LOWAN KÄYTTÄMÄ NAHKA

  • Sertifioiduista nahkatehtaista Saksasta, Italiasta ja Espanjasta
  • Closed cromium loop – parkitseminen
  • Ainoastaan Eurooppalaista tuotantoa

OMINAISUUDET

  • Erittäin pitkäikäinen ja kestävä materiaali
  • Venyvä, joustava ollen silti stabiili
  • Hengittävä materiaali
  • Vettä-hylkivä materiaali