LOWA TEST CENTER

Olet varmasti aina halunnut testata tulevia vaelluskenkiäsi hieman pidempään, oikeassa maastossa ja oikeassa kelissä, eli niissä olosuhteissa missä tulet kenkiäsi todellisuudessa käyttämään. Kaupassa sovittaminen onnistuu parhaimmillaan testiradalla, joka tietysti antaa käsityksen jalkineen toimivuudesta ja on sinänsä hyvä vaihtoehto. Me haluamme kuitenkin tarjota uuden vaelluskengän etsijälle mahdollisuuden uudenlaiseen kokemukseen.

Tarjoamme tänä syksynä yhdessä Scandinavian Outdoorin kanssa sinulle mahdollisuuden ottaa kengät mukaan kotiisi, maastoon, retkelle tai jopa lyhyelle vaellukselle. Tämä kaikki on myös täysin ilmaista!

LOWA Test Center lanseerataan Nuuksion Haltiassa 31.8.2019

LOWA Test Center lanseerataan Nuuksion Haltiassa 31.8.2019, jolloin voit käydä kävelemässä kengillä suoraan Nuuksion maastoissa. Kenkiä esittelemässä on LOWA Ambassadorimme, bloggaaja Endorfiinikoukussa – Elina Hovinen.

Tule käymään tapahtumassa tai nouda kengät Scandinavian Outdoorin liikkeistä. LOWA Test Centerissä voit testata ilmaiseksi Camino GTX®, Mauria GTX® ja Renegade GTX® Mid Men ja Women-vaelluskenkiä.

Lue lisää alta

Testaaminen edellyttää ilmaiseen Scandinavian Outdoorin Elämää Ulkona-klubiin liittymistä.

Testin maksimi laina-aika on 3 vuorokautta, joten voit huoletta testata kenkiä vaikkapa viikonloppuretken ajan.

Testikengät ovat saatavilla Scandinavian Outdoorin Raision Kuninkojan, Vantaan Tammiston ja Helsingin Forumin myymälöissä. Saat lisää tietoa myyjiltä liikkeissä.

Mistä LOWA:t tulevat?

Pääkonttorimme sijaitsee Jetzendorffissa, Saksan Baijerissa ja täällä valmistetaan kaikki vaellus- ja vuoristokengät. Tämän lisäksi All Terrain-sarjaa valmistetaan Slovakiassa ja mm. Travel kengät Italiassa.

Kengän valmistaminen - Lue lisää