SIGG-pulloilla on viiden vuoden takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä. Kaikki virhetapaukset tutkitaan normaalina takuukäytäntönä. Takuuasioissa voit kääntyä jälleenmyyjän puoleen, joka opastaa asiassa eteenpäin.

Valitettavasti emme voi korvata vahinkoa, joka on johtunut tuotteen väärästä käytöstä, hoidon laiminlyönnistä tai normaalista kulumisesta.

Pese ja puhdista SIGG-pullosi aina manuaalisesti. Tällöin saat parhaan tuloksen. Huuhtele pullo ja korkki aina kuumalla vedellä käytön jälkeen, anna niiden kuivua ja säilytä korkkia irti pullosta. Jos pullosi on erittäin likainen, auttavat meidän puhdistustabletit ja erityinen puloharja, joka ei naarmuta sisäpintoja. Lasten korkin yksittäiset osat tulisi huoltaa säännöllisin aikaajoin. Korkin purkaminen on todella helppoa.

Lataa tästä SIGG hoito-ohjeet

SIGG-pulloilla on viiden vuoden takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä. Kaikki virhetapaukset tutkitaan normaalina takuukäytäntönä. Takuuasioissa voit kääntyä jälleenmyyjän puoleen, joka opastaa asiassa eteenpäin.

Valitettavasti emme voi korvata vahinkoa, joka on johtunut tuotteen väärästä käytöstä, hoidon laiminlyönnistä tai normaalista kulumisesta.

Uusi ”Active Top” on kehitetty yksinomaan käytettäväksi SIGG ”Wide mouth” pullojen kanssa. Yhteensopivat pullot tunnistetaan ruuviosan kaiverruksesta SIGG ACTIVE. Pullot ilman kaiverrusta sopivat yhteen ”standard wide mouth” pulloadapterin kanssa jota ei ole muutettu.

Sitten vuonna 1908, SIGG juomapullot ovat suunniteltu ja tuotettu tehtaallamme Sveitsissä joka on yksi maailman ekologisimmista maista. Päivitämme jatkuvasti laatujärjestelmiämme ja prosessejamme tavoitettamme vähentää ympäristövaikutustamme. Kaikki tuotteemme täyttävät lainmukaiset ympäristövaatimukset sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Tuotteemme ovat sertifioitu eivätkä sisällä vahingollisia kemikaaleja. SIGG pullot ovat testattu erikseen, jotta olisimme varmoja siitä, että jokainen vastaa asettamaamme laatua.

Laatutestauksemme varmistavat, että ulkoinen pinnoite on erittäin kova. Kuitenkin syvät naarmut ja kovat iskut saattavat aiheuttaa pinnoitteen halkeamisen. Jos kosteutta pääsee pinnoitteen ja pullon väliin voi maali hilseillä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta pullon toimivuutta.

Kaikki alumiinipullot SIGG brändillä tuotetaan omissa tuotantotiloissamme Frauenfeldissä Sveitsissä. Jos sinua kiinnostaa kuinka pullomme on tehty, katso video sen tuotannosta.

Ei voi, koska sisäinen pinnoite on hyvin elastinen. Tämä tarkoittaa, ettei lommot aiheuta kulumaa pinnoitteessa ja SIGG pullo pysyy täysin käyttökelpoisena.

Kyllä voit. Meidän ”New Active Top” korkilla on erikoinen ventiili toiminto joka varmistaa, että hiilidioksidi karkaa ennen juomista. SIGG pulloille joissa on kierrekorkki, suosittelemme että pulloon jätetään 2 cm tyhjää tilaa pullon suun alle täytettäessä hiilidioksiidipitoisella juomalla.  Korkkia avatessa, päästetään varovaisesti liika paine ulos pullosta ennen juomista.

Kyllä. Muiden juomien tavoin, pullo on testattu erityisesti kuplivalla omenamehulla. SIGG pullo läpäisi testin selkeästi. Vinkki: Kupliva omenamehu joka on SIGG pullossa, pitäisi nauttia 12 tunnin sisään koska kuumuus ja happi voi käynnistää omenamehun fermentoitumisen. Tämä on täysin luonnollinen prosessi joka käynnistyy kaikissa pullotyypeissä materiaalista riippumatta.

Ei kannata. Korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa ulkoista maalia koska itse pullo laajenee nopeammin kuin maalipinta. Myös palovammojen syntymisen vaara on olemassa koska alumiini johtaa hyvin lämpöä.

Tummentumat johtuvat sokereiden kerrostumisesta. Vinkki: Huuhtele pullo kuumalla vedellä. Jos tahrat ovat pinttyneitä, kokeile SIGG puhdistusharjaa tai SIGG pullonpuhdistustabletteja lian poistamiseen.

Pese mielellään aina SIGG pullosi käsin. Huuhtele pullo ja korkki jokaisen käyttökerran jälkeen ja jätä kuivumaan sulkematta korkkia. Käytä SIGG puhdistusharjaa tai SIGG pullonpuhdistustabletteja perinpohjaisempaan puhdistukseen. Lasten- sekä urheilusuuttimet kannattaa purkaa palasiksi ja huuhdella erikseen ja pestä säännöllisesti käsin. Suutinten purkaminen on helppoa ja voit katsoa ohjeet Huolto ja käyttö manuaalistamme halutessasi.

Suosittelemme että et pese juomapulloa astianpesukoneessa. Astianpesukoneessa käytettävät vahvat pesuaineet voivat aiheuttaa kulumaa pullon ulkoiseen maalipintaan ja vahingoittaa pulloa ajan myötä. Takuu ei koske pulloja joita on pesty pesukoneessa. Pullonsuun pienen koon takia konepesu ei myöskään välttämättä puhdista tai huuhtele pulloa oikeaoppisesti ja pullon kaulaan voi jäädä pesuainejäämiä. Varmistaaksesi että voit käyttää SIGG pulloasi pitkäaikaisesti, neuvomme että puhdistat sen säännöllisesti käsin. Huuhtele jokaisen käyttökerran jälkeen SIGG pullosi käsin. Huuhtele pullo ja korkki jokaisen käyttökerran jälkeen ja jätä kuivumaan sulkematta korkkia.

Kaikki SIGG korkit ovat vedenpitäviä. Korkkimme ja suuttimemme kuluvat intensiivisessä käytössä. Vinkki: älä pese pulloa tai korkkia astianpesukoneessa. Pestäksesi korkki, irrota se pullosta ja pura se palasiksi, huuhtele tai pese ja anna ilmakuivata erillisinä osina. Toinen vinkki on pullonkorkin vaihtaminen toiseen korkkiin. Uusia korkkeja saa ostettua varaosina kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Uuden sukupolven SIGG EcoCare® on high-tec pinnoite joka varmistaa raikkaan maun ilman metallista jälkimakua. Se on kemiallisesti reagoimaton ja koostuu erityisestä yhdistelmästä turvallisista ja myrkyttömistä ainesosista. Ultrakevyt pinnoite levitetään tasaisesti kaikkiin SIGG-alumiinipulloihin suihkuttamalla. Levittämisen jälkeen vuoraus on kiinnitetty uunissa jolloin se muuttuu myös elastiseksi.

Uuden sukupolven SIGG EcoCare® pinnoite koostuu monista ainesosista. Pääosin vuoraukseen on käytetty erityistä yhdistelmää ultraohuita kerroksia polyestereitä. Nämä ovat yleisesti käytössä eri juomateollisuuden tunnettujen brändien tuotteissa ja ruokateollisuudessa.

Tuotantoprosessimme varmistaa, että uuden sukupolven SIGG EcoCare®-pinnoitteella on erinomainen kestävyys ja parhaimmat ominaisuudet. EcoCare®-pinnoite on täysin BPA-, ftalaatti-, BADGE-, BFDGE-, NOGE- sekä EA- vapaa. Saman tyyppinen materiaali on TRITAN® co-polyesteri, mistä esim SIGG:in VIVA-Muovipullot on valmistettu. Tässä SIGG:in tapauksessa käytettyä materiaalia on vähän muutettu, jotta se saadaan levitettyä ohuena pulverina sisäpintaan ja poltettua pulloon kiinni uunissa. Tämä takaa sen, että pinnoite taipuu kolhujen mukana ja pysyy elastisena sekä suojaavana, ja koko pullo mahdollisimman kevyenä.

Pinnoite ei kerää itsessään mitään makuja ja hajuja, mikä taas muovipulloissa on suuri ongelma. EcoCare® -pinnoite kestää myös sitrus- ja maitotuotteet, sekä hiilihapolliset tuotteet.

SIGG:in käyttämä Eco-Care® -pinnoite on hyväksytetty kaikilla tarvittavilla ruokateollisuutta vahtivilla viranomaisilla ympäri maailman ja noudatamme tarkasti EU:n direktiivejä sekä USA:n FDA:n ja Saksan elintarvikeviraston LFGB – määräyksiä.

SIGG suorittaa kattavia turvallisuuskokeita ja tekee riippumattomia testauksia säännöllisesti tarkastaakseen SIGG:in korkeatasoisen laadun ja valvoakseen sääntöjen noudattamista. SIGG noudattaa luonnollisesti täysin kaikkia lakisääteisiä vaatimuksia Sveitsissä, Euroopan unioniin alueella ja Yhdysvalloissa. SIGG on toimivaltaisten valvontaviranomaisten valvonnan alaisena.

Tämän lisäksi tuotannosta otetaan puolen tunnin välein koe-otos valmiista pullosta. Kokeessa mm. iskunkestävyys testataan painekokeella. Pienikin heitto laadussa johtaa tuotannon pysäyttämiseen siksi aikaa kunnes virhe korjataan. Tätä on Sveitsiläinen tarkkuus. #swissmade

Tämä on kohdistus sisennys. Ne löytyvät kaikista SIGG-pulloista. Sisennyksen kielekettä käytetään pullon kohdistamiseen painatus-vaiheessa. Tämä sisennys ei vaikuta pullon vakauteen.