Legendaarinen SIGG-pullo kohtaa Muumit tänä kesänä!


SIGG on juomapullojen alkuperäinen valmistaja Sveitsistä, josta on muodostunut yli sadan vuoden saatossa koko maailman tuntema designklassikko. SIGG pullot ovat kevyitä, kestäviä, myrkyttömiä, saumattomia, vuotamattomia ja 100% kierrätettäviä. Nämä pullot seuraavat aikaansa väreissä, kuvituksessaan ja SIGG on kysytty yhteistyökumppani monelle tuotemerkille ja yritykselle.

Tänä kesänä SIGG juomapullojen kuvituksena on meille niin Suomessa kuin maailmallakin suuresti rakkaat Muumilaakson asukkaat. Muumit ovat suomenruotsalaisen kirjailijan ja taiteilijan Tove Janssonin luomia valkoisia, muodoltaan pyöreitä peikkoja, jotka seikkailevat Muumilaaksossa ystäviensä kanssa. Kirjat ja kuvitus ovat hurmanneet vuodesta 1945 lähtien ja Muumeista on muodostunut satumaailman klassikoita.

Klassikot yhdessä


SIGG X Muumi kollaboraatiossa yhdistyy kaksi klassikkoa. Lisäksi näiden kahden arvomaailmat ovat yhteneväisiä. Muumi-kirjoissa luonto on tärkeässä asemassa, koska seikkailut tapahtuvat luonnon ja vuodenaikojen kanssa sopusoinnussa. Yksi SIGG korvaa elinkaarensa aikana lukemattoman määrän muovipulloja ja käyttöominaisuuksiensa lisäksi se on helppo ekoteko tänä aikana, jolloin meille luonnosta, niin Itämerestä kuin metsistäkin, huolehtiminen tuleville seikkailuille on niin ensiarvoisen tärkeää.

SIGG X Muumi - tuotteet


Tutustu SIGG X Muumi - mallistoon alta. Sivun alalaidasta löydät malliston jälleenmyyjät

SIGG X Muumi 0,3 L Love

Halaa Muumipeikkoa ja Niiskuneitiä kesäisellä niityllä. Tämä hempeä puuteriroosan värinen 0,3 L juomapullo ihastuttaa jokaista pientä Muumien ystävää.

19,90 €

SIGG X Muumi 0,3 L Picnic

Lähde Muumien ja ystävien kanssa Muumilaaksoon nauttimaan kesäpäivästä picnicille. Tätä vaalean turkoosia 0,3 L juomapulloa koristaa Muumitalo ja rakkaat hahmot. Löydätkö missä Pikku Myy viettää päivää?

19,90 €

SIGG X Muumi 0,4 L Camping

Aurinko on nousemassa Muumilaaksossa ja retkeily-ystävykset Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko ovat telttailemassa. Muumipeikon vasta heräillessä teltasta on Nuuskamuikkusella jo aamupuuro porisemassa. Tämä auringonnousunvärinen 0,4 L juomapullo on täydellinen ottaa mukaan kaikille retkille.

24,90 €

SIGG X Muumi 0,4 L Swimming

Pulahda raikkaaseen veteen uimaan Muumien kanssa. Tämän 0,4 L juomapullon kuvituksessa Muumit esittelevät uimahyppytaitojaan. Löydätkö missä Nipsu piileskelee?

24,90 €

SIGG X Muumi 0,6 L Lighthouse

Muumipappa Tove Janssonin klassikkokuvassa merellä. Tämä valkoinen 0,6 L juomapullo sopii niille jo vähän isommillekin Muumien ystäville.

26,90 €

SIGG-pullon ominaisuudet


SIGG - pullo on syystäkin maailman kuuluisin uudelleenkäytettävä pullo. SIGG X Muumi-pullo saa kaikki nämä ominaisuudet mukaansa.

BPA ja EA - vapaa

Pullo, eikä sen sisäpinnoite sisällä mitään haitallisia aineita ja sillä on kaikkien ruokaviranomaisten hyväksyntä

Vuotamaton

SIGG-pullon yksi pääöminaisuuksista on sen vuotamattomuus.

Keveys

0,6 L pullo painaa n. 108 g.

Valmistettu Sveitsissä

Kaikki SIGG X Muumi-pullot valmistetaan Sveitsissä tarkan valvonnan alla. Pullojen kuvitus on suunniteltu Suomessa Tove Janssonin alkuperäisistä piirrustuksista.

Turvallisuus

SIGG:in käyttämä Eco-Care® -pinnoite ja itse pullo on hyväksytetty kaikilla tarvittavilla ruokateollisuutta vahtivilla viranomaisilla ympäri maailman ja noudatamme tarkasti EU:n direktiivejä sekä USA:n FDA:n ja Saksan elintarvikeviraston LFGB – määräyksiä.

100%:sti kierrätettävä

Pitkän elinkaarensa lopuksi SIGG on 100% kierrätettävä.

Jälleenmyyjät

Löydät nämä uutuudet seuraavilta jälleenmyyjiltämme. Logon takaa löytyy suoraan linkki verkkokaupan puolelle, jos sellainen on olemassa. Pyrimme päivittämään listaa aina kun uusi jälleenmyyjä avautuu.

Muumi – kaupat

Forum, Itis, Turku ja lentokentän liikkeet

Vaeltajankauppa Verkkokauppa

ja liike Hämeenlinnassa

Scandinavian Outdoor Verkkokauppa

ja liikkeet

Partioaitta – verkkokauppa

ja liikkeet

Varuste.net Verkkokauppa

ja Myymälä Helsingissä

Ruohonjuuri Verkkokauppa

ja liikkeet

Top Sport

Myymälät

Verkkokauppa.com

Stockmann

Helsinki

Kärkkäinen

Myymälät

Team Sportia

Liikkeet

Tallinkin ja Siljan

Laivat

Ekosoppi

Rags

Oulu

Lisää jälleenmyyjiä tulossa jatkuvasti