SIGG:in eri tuoteryhmät

Jaamme SIGG-pullot eri tuoteryhmiin niiden materiaalien ja käyttötarkoitusten perusteella. Kaikilla materiaaleilla on omat etunsa, joten pyrimme korostamaan näitä tekemällä pulloja oikeasta materiaalista oikeaan tarkoitukseen. Lue lisää eri tuoteryhmistä alta.

Classic

Glass

Hot & Cold

Hot & Cold Glass

Tritan

Kids


Klassikko SIGG - Alumiini

SIGG:in klassikkopullot on valmistettu vuodesta 1908 lähtien alumiinista. Nämä SIGG:n juomapullot valmistetaan kaikki Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.


Klassikkomuoto - Lasipullona

SIGG lasipullot on tämän vuoden hitti! Jos haluat katseen kestävän ja mahdollisimman puhtaan pullon, on STAR ja DREAM – sarja valintasi. SIGG:n laatustandardit määrittävät koko tuotantoprosessin ja lisäksi jokainen pullo tarkastetaan vielä sen saavuttua Sveitsiin. SIGG suorittaa lasipulloille erillisen lisätarkastuksen cadmiumin ja arsenikin varalta, jotta voidaan taata myös SIGG lasipullojen olevan vapaita haitallisista kemikaaleista. Tässä on klassinen SIGG muoto 140° kuumuutta kestävässä lasipullosa. Pullo on vuorattu pitävällä silikonisuojuksella joka pitää pullon myös tehokkaasti suojattuna iskuja vastaan. Korkin materiaali on BPA/BPS ja PP vapaa


Palkittu Terässarja - Hot & Cold

Ota juoma mukaan kylmänä tai kuumana ja teräksisessä pullossa. Red Dot Design – palkittu SIGG Hot&Cold -pullo säilyttää kylmän kylmänä ja kuuman kuumana koko päivän ajan. Kätevä yhden käden napsautuksella avautuva One hand Top – korkki avautuu ja sulkeutuu helposti ja tiiviisti. Nauti omasta juomastasi missä tahansa.


Hot & Cold - Lasipullona

Kuumalle ja kylmälle juomalle mitä mainioimmin soveltuva, katsetta ja käyttöä kestävä Sigg Hot&Cold Glass on valmistettu borosilikaattilasista. Tämä design-kaunotar pitää nimensämukaisesti juoman joko kuumana tai kylmänä kaksinkertaisen lasiseinämän ansiosta. Pullo on karkaistua lasia, joka yhdessä irrotettavan gripin ja pohjapuskurin kanssa pitävät pullon ehjänä.  Yksiseinäisiin pulloihin verrattuna Hot&Cold pullon ulkopinta ei ole kuuma eivätkä kylmät juomat tee ulkopinnasta liukasta. Pullo toimii niin toimistolla, mukana menossa kuin illallispöydässäkin.


Tritan - läpinäkyvyyttä ja keveyttä

Tyylikkäät SIGG Tritan -juomapullot on tehty aktiiviharrastajille kaikkeen urheiluun. Se on helppo täyttää ja sen puhdistaminen on myös nopeaa leveän suuaukon ansiosta. Läpinäkyvästä juomapullosta näet nopeasti pullossa olevan nesteen määrän. Pullo on helppo aukaista napin painalluksella ja miellyttävä nauttia juoma nerokkaan suuaukon kautta.


Kids - Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä lapsille

Lasten juomapullot ovat yksi tärkeimmistä tuoteperheistämme ja valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun. SIGG:n lasten juomapullot valmistetaan kaikki Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa, joten voit turvallisin mielin antaa lapsesi juoda pullosta. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan saumoja, jotka voisivat vuotaa. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. SIGG:n patentoidun ja joustavan EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta voit laittaa SIGG pulloosi veden lisäksi myös happamia juomia, maitoa ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. EcoCare pinnoite on täysin on täysin BPA, ftalaatti, BADGE, BFDGE ja NOGE vapaa. Tämä uniikki sisäpinta ei myöskään kerää itseensä hajuja eikä makuja ja pullo on helppo pitää puhtaana. Näin juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

Löydät SIGG-tuotteet helposti seuraavista verkkokaupoista