SIGG YRITYSPULLO-millainen pullo viestii parhaiten teidän arvojanne?

SIGG:n alkuperäisten uudelleen käytettävien juomapullojen historia ulottuu vuoteen 1908 saakka. Tuolloin metallinkäsittelyyn erikoistunut Ferdinand Sigg perusti Sveitsin Bieliin alumiinituotteisiin erikoistuneen tehtaan. Sigg ja hänen kollegansa Xavier Küng halusivat yhdistää rakkautensa metalliin, sekä uskonsa siihen, että alumiini tulisi olemaan tärkeä tulevaisuuden materiaali. Tämän rakkauden ja uskon innoittamina he kehittelivät alkuperäisen juomapullomallin ja saavutettu lopputulos oli fantastinen.

Tämä klassinen pullomalli on osoittanut vuosien juoksussa toimivuutensa ja on edelleen SIGG pullojen suunnittelun lähtökohtana. ”Originaali Sveitsiläinen pullo” edustaa maailmalaa- juista huippulaatua ja korkeatasoista suunnittelua. SIGG tarjoaa laajan valikoiman yksilöllisiä tuotteita jotka ovat käyttöominaisuuksiltaan ja kestävyydeltään ylivertaisia.

Alumiinipullot ovat käytössä kevyitä ja kestäviä. SIGG juomapullot valmistetaan yhdestä ainoasta komponentista ja tämä tekee pulloista saumattomia ja hajoamattomia. Kiitos patentoidun luonnonainesosista tehdyn sisäpinnoitteen, SIGG pullot ovat täysin neutraaleja sekä hajuille että mauille ja ne kestävät niin hapollisia kuin isotoonisia virvokkeita. Erityinen sisäpinnoite ei pääse hajoamaan vaikka pullo kärsisi ulkopuolisista kolhuista. Tämä lisää merkittävästi SIGG pullojen elinikää.

SIGG pullot soveltuvat kaikille jokapäiväiseen käyttöön. SIGG on luonut designin ja korkean laadun yhdistävän ekologisen trendin luovalla pullokokoelmallaan maailmanlaajuisesti. Nyt SIGG tarjoaa mahdollisuuden yrityksille saada oma uniikki viesti tai logo klassikko juomapulloon.


MIKSI SIGG PULLO?

SIGG valmistaa pulloja myös yrityksien omilla logoilla tai yksilöllisillä designeilla. Valitsemalla SIGG juomapullon yrityksesi käyttöön tai yrityslahjaksi viestii yrityksesi seuraavia arvoja: laatu, design ja ekologisuus.

SVEITSILÄISTÄ LAATUA –Swiss Made

SIGG tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Sveitsissä, joka on maana tunnettu ja arvostettu korkeatasoisista laatutuotteistaan. Alumiinijuomapulloista SIGG omaa yli sata vuotta kokemusta ja on niiden ensimmäinen ja alkuperäinen valmistaja. Monet kilpailijat ovat yrittäneet kopioida SIGG juomapulloja, mutta eivät laadussa ole päässeet lähellekään. SIGG pullot ovat levittäytyneet ympäri maailman niiden erinomaisten käyttöominaisuuksiensa ansioista; ne ovat kestäviä, vuotamattomia ja pitkäikäisiä. SIGG:n eko-ystävällinen sisäpinnoite on valmistettu raaka-aineista, jotka ovat täysin BPA- ja ftalaatti-vapaita. Pullot eivät kerää hajuja ja makuja, eivätkä sisällä myöskään liukenevia ainesosia. kukapa ei haluaisi laadukasta ja aikaa kestävää tuotetta?


Kansainvälinen Design ja elämäntyyli

SIGG esittelee vuosittain maailmanlaajuisesti tyylikkään ja uuden pullokokoelman yksittäisten taiteilijoiden suunnittelemilla ja viimeisimmillä väri- ja tyylitrendeillä höystettynä. Lisäksi, SIGG julkaisee erityiskokoelmia, markkinoi uusia innovatiivisia tuotteita ja on näkyvästi esillä muotimaailman tapahtumissa. Millainen SIGG design ajaisi parhaiten teidän tavoitteita?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!