Kieli

GERBER

GERBER

Perustettu vuonna 1939 ja pääkonttori sijaitsee Portlandissa, Oregonissa, USA:ssa, Gerber on yhdysvaltalainen brändi, jotka ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti. Brändi on käytössä mm. metsästäjien, sotilaiden ja käsityöläisten keskuudessa.

Kaikki Gerberin tuotteet suunnitellaan Portlandissa, Oregonissa, missä monet niistä myös valmistetaan.

Laatu, luotettavuus, innovaatio. Yli 70 vuoden ajan näitä asioita asiakkaamme ovat odottaneet meiltä. Ja olipa tuotteitamme käytetty ajan säästämiseen, päivän pelastamiseen tai hengen pelastamiseen, Gerber palvelee aina.

Gerber on myös osa Fiskars Groupia.

MORE THAN READY

CENTER-DRIVE PLUS

Gerber varusteet

Tutustu Gerberiin, yli 70 vuoden kokemuksella veitsien ja työkalujen mestarina. Gerberin laaja valikoima innovatiivisia tuotteita on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia ja jopa pelastamaan henkiä, olitpa sitten ulkoilmaihminen, retkeilijä, ammattilainen tai seikkailija. Etsitpä sitten monipuolista monitoimityökalua, luotettavaa retkiveistä tai innovatiivista varustetta, Gerberillä on jotain jokaiseen tarpeeseen.

Gerberin veitsi- ja monitoimityökaluvalikoima kattaa kaiken kätevistä taskuveitsistä monipuolisiin monitoimityökaluihin. Ne ovat ihanteellisia ulkoilma-aktiviteetteihin, retkeilyyn ja päivittäiseen käyttöön.

Käytä Gerberin tuotteita tutkiessasi, metsästäessäsi, kalastaessa tai työskennellessäsi. Luota Gerberiin laadun, luotettavuuden ja innovaatioden suhteen, ja huomaa, miten voimme tehdä jokapäiväisistä tilanteista poikkeuksellisia. Oli tarpeesi sitten arkielämän askareissa tai seikkailussa, Gerber vastaa odotuksiisi.

Gerber veitset ja puukot

Gerberin veitset ja puukot ovat suunniteltu tuomaan käyttäjälleen luotettavuutta, monipuolisuutta ja kestävyyttä kaikissa tilanteissa.

Gerberin valikoimasta löydät monipuolisesti veitsiä, aina kompakteista taskuveitsistä monikäyttöisiin retkiveitsiin. Oli sitten kyseessä päivittäiset askareet, retkeily tai vaativa ammattikäyttö, Gerberillä on veitsi jokaiseen tilanteeseen. Metsästäjille suunnatut Gerber puukot ovat huippuluokan valinta vaativaan käyttöön. Ergonomiset ja kestävät puukot tarjoavat luotettavuutta ja suorituskykyä metsästyksessä. Gerberin veitsissä yhdistyy taitava suunnittelu ja ergonominen muotoilu, mikä tekee niistä käyttäjäystävällisiä ja mukavia kädessä. Tämä on olennaista pitkäaikaisessa käytössä ja vaativissa olosuhteissa.

Olitpa sitten metsästämässä, retkeilemässä tai valmistamassa ruokaa, Gerberin veitsillä ja puukoilla voit luottaa laatuun ja suorituskykyyn. Ne ovat täydellinen kumppani kaikkiin seikkailuihin, missä tarvitset luotettavaa leikkaustyökalua.

Gerber monitoimityökalut ja taskutyökalut

Gerberin monitoimityökalut ja taskutyökalut ovat tinkimättömän laadukkaita apuvälineitä, jotka tekevät arjen askareista sujuvampia. Olitpa sitten retkeilemässä luonnossa, korjaamassa pientä kodinkonetta tai valmistamassa herkullista ateriaa, Gerberin työkalut ovat luotettavia kumppaneita monipuolisiin tehtäviin.

Gerber on ollut alan edelläkävijä vuosikymmenten ajan, ja heidän monitoimityökalunsa kuvastavat tinkimätöntä laatua. Valmistettu kestävistä materiaaleista ja huippuluokan teknologialla, nämä työkalut kestävät aikaa ja kovaa käyttöä. Monitoimityökalut eivät ole pelkästään veitsiä. Ne yhdistävät useita toimintoja yhteen kompaktiin muotoon, kuten pihdit, ruuvimeisselit, avaimet ja sahat. Tämä monipuolisuus tekee niistä ihanteellisia monenlaisiin tilanteisiin, olipa kyseessä sitten retkeily, kalastus tai päivittäinen kodin kunnostus. Gerberin taskutyökalut ovat suunniteltu sopimaan kätevästi taskuun, joten ne ovat aina helposti saatavilla. Kompaktista koostaan huolimatta ne tarjoavat laajan valikoiman toimintoja, mikä tekee niistä käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Kun tarvitset monipuolista apua arjen askareissa, valitse Gerber. Monitoimityökalut ja taskutyökalut ovat luotettavia, kestäviä ja käytännöllisiä - täydellisiä kumppaneita kaikille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä.