GERBER - #HELLOTROUBLE

Gerber on 1939 perustettu rouhea Amerikkalainen tuotemerkki, joka on omistautunut toiminnallisten veisten, monitoimityökalujen, leikkaus- ja sahausvälineiden ja muiden varusteiden muotoiluun ja valmistukseen. Gerber tuotteet ovat 75-vuoden ajan säästäneet aikaa, ratkaisseet haasteita, pelastaneet päiviä ja jopa ihmishenkiä.

Tuotemerkin pitkä ja vaiheikas historia on mahdollistanut tämän päivän innovatiivisen ja tuotteisiin keskittyvän tulevaisuuden. Gerberin varusteet ja työkalut on suunniteltu tarkasti kutakin käyttötarkoitusta ja tehtävää varten. Siksi Gerber kulkeekin niin ulkoilijoiden, kalastajien, metsästäjien, ammattimiesten ja –naisten kuin sotilaidenkin mukana. Oli kyseessä työ, korjaaminen,  liikkuminen luonnossa,  selviytyminen, metsästys tai  sotilastoiminta, Gerber selvittää tilanteen kuin tilanteen.

Gerber työkalut ja varusteet on tehty käytettäväksi, luotettavaksi ja kestämään aikaa. Jokaisella Gerberin nimeä kantavalla tuotteella on Euroopassa 25-vuoden takuu.


GERBER BRÄNDINÄ

Vuonna 1939 perustetun Gerberin työkalut ovat pysäyttämättömiä ja niin ovat niiden käyttäjätkin. Vuosikymmenten tuotekehittely ja omistautuneisuus ovat tuoneet Gerberin nauttimaan hyvää mainettaan. Brändi on tunnettu veitsien mestarina, mutta sen lisäksi Gerberin työkalut on suunniteltu aina palvelemaan yksilöityä käyttötarkoitusta, ratkomaan arjen haasteita ja pelastamaan kiperissäkin tilanteissa. Tänään tämä tarkoittaa paljoa muutakin kuin veitsenteriä.

Tämä Amerikkalainen, Portlandissa perustettu brändi, jonka tuotteilla on kansainvälisesti merkittävä asema ja kattava jakelu. Kasvava joukko eri ammattilaisia, metsästäjiä ja sotilaita luottaa Gerberiin, jolla on pitkät perinteet ja juuret syvällä osaamisessa. Nyt Gerber odottaa innokkaana huomisen haasteita, jotka ratkaistaan seuraavan sukupolven innovaatioilla.