#bongecompany

Olemme 100% suomalainen perheyritys toisessa polvessa. Me suhtaudumme kaikkeen tekemiseemme suurella intohimolla ja haluamme tehdä asioista omannäköisesti ja uudella otteella. Meillä Bongessa on innovatiivinen, ahkera ja motivoitunut hyvien ihmisten tiivis tiimi, jossa kehitetään Bongea yhdessä ja kaikilla on sama päämäärä – olla paras laadukkaan vapaa-ajan ja ulkoilun talo. Toimistomme, showroomimme ja varastomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Me hoidamme edustamiamme brändejä kokonaisvaltaisesti ja olemme tyytyväisiä vasta sitten toimintaamme, kun loppukuluttaja on onnellinen tuotteemme kanssa. Meillä Bongessa rakennetaan brändejä. Se tarkoittaa sitä, että hoidamme tuotemerkkiemme jakelun, markkinoinnin, logistiikan, tiedotuksen ja sen, että brändiemme laaja valikoima on ihmisten saatavilla.

Haluamme kertoa brändiemme tarinaa ja välittää tunnetta ulkoilun ja vapaa-ajan ilosta. Kaikilla brändeillämme on tarina kerrottavana ja me haluamme, että se kuuluu. Tuotemerkkimme ovat tehneet jo pitkään ja tekevät tänä päivänäkin töitä vastuullisuuden, läpinäkyvän tuoteketjun ja pitkäikäisten tuotteiden eteen. Me haluamme tarjota ulkoiluun ja vapaa-aikaan perheille tuotteita, joissa kestävät arvot ja ihmisten hyvät työolot toteutuvat. Lisäksi kaikki brändimme kunnioittavat eläimiä ja luontoa.

Tervetuloa mukaan tarinaamme!

Lue lisää meistä osoitteessa thebongecompany.fi