Kieli

True Utility

True Utility

True Utility suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia taskutyökaluja ja
onkin näin alan tunnetuimpia tekijöitä. Brändi suunnittelee ja toteuttaa alusta loppuun alkuperäiset ideat vieden ne lopputulokseen. True Utility perustettiin vuonna 2000. Yrittäjä ja tuotesuunnittelija Lee Bermanin toimesta. Siitä lähtien True Utility on kasvanut tasaisesti toimittaen tuotteita ympäri maailmaa ja on nyt
yksi Iso-Britannian suurimmista taskutyökalujen, hyötytarvikkeiden ja LED-taskulamppujen suunnittelijoista ja toimittajista.

Make it small, make it useful, make it work.

Mikä tekee taskutyökalusta täydellisen?

Kompaktit ja kestävät taskutyökalumme tarjoavat sinulle valikoiman vaihtoehtoja kaikenlaisiin haasteisiin, joita saatat kohdata. Taskun- ja lompakonmuotoiset työkalut tekevät True Utilitiesin päivittäisen mukana kantamisen (Everyday Carry, EDC) välttämättömäksi arjen askareissa. Voit etsiä pientä taitettavaa kynää, kuten mallistomme Telepen. Älykäs Cashstash varmistaa ettet koskaan kulje ilman rahaa mukanasi, ihanteellinen kevyesti matkustaville, kuten pyöräilijöille ja ulkoilijoille.

True Utilitiesin monitoimityökalut ovat täällä suorittamassa tehtävänsä, ihanteellisia työmiehille ja -naisille, insinööreille, tee se itse -harrastajille, pyöräilijöille ja ulkoilmasta nauttiville, ja paljon muuta. Älykkäästi suunniteltu jokapäiväiseen kantamiseen, pienet taskukokoiset monitoimityökalumme sisältävät valikoiman työkaluja, kuten Philips- ja litteät ruuvimeisselit, jakoavaimet, puolapuhevaimennin, pullonavaajat, viilat, pihtejä, veitsiä, sahoja ja monia muita.

Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima kannettavia, kevyitä tuotteita, jotka mahtuvat paitsi taskuusi (tai laukkuusi tai reppuusi), myös soveltuvat elämäntyyliisi, mahdollistaen sinulle tehdä paljon vähällä - missä ikinä oletkin.