Kieli

NEBO

Uutta ja innovatiivista valaisimen maailmassa

NEBO on innovatiivinen brändi, joka erikoistuu taskulamppuihin, monitoimityökaluihin ja valaisimiin. Yritys on tunnettu huippuluokan LED-teknologiastaan ja käytännöllisistä suunnitteluistaan, jotka vastaavat kuluttajien monipuolisiin tarpeisiin. NEBO valmistaa kestäviä ja käyttäjäystävällisiä tuotteita, jotka soveltuvat niin ulkoiluun, retkeilyyn kuin arkipäivän tarpeisiinkin. Brändi panostaa suorituskykyyn, tyylikkääseen muotoiluun ja monipuoliseen toiminnallisuuteen tarjotakseen asiakkailleen luotettavia valaisuratkaisuja eri tilanteisiin.

TUPLATESTIVOITTAJA: SLYDE KING 2K

TUPLATESTIVOITTAJA: SLYDE KING 2K

Vene ja Kippari-lehden tehokkaiden taskulamppujen testivoittaja SLYDE
KING 2K tarjoaa 2 000 lumenin käsivalaisimen ja 500 lumenin työvalon ja punavalon.

Katso lisää
NEBO POWER varavirtalähteet

NEBO POWER varavirtalähteet

Kick starter, kompressori, hätävalo ja varavirtalähde samassa paketissa. Uudet NEBO Power sarjan tuotteet ovat saapuneet!

katso lisää

Keskity tekemiseen ja tutkimiseen

Etsitkö monipuolisia ja luotettavia valaisimia erilaisiin tilanteisiin? NEBO on johtava brändi, joka tarjoaa innovatiivisia valaisuratkaisuja, olipa kyseessä sitten käsivalaisin, otsavalo, hakuvalo tai varavirtalähde.

Käsivalaisimet NEBO:lta – Käytännöllisyys Pienessä Paketissa

NEBO:n käsivalaisimet ovat täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat valoa käden ulottuvilla. Kompaktit käsivalaisimemme tarjoavat erinomaisen valotehon ja ovat helppokäyttöisiä. Olitpa sitten retkeilemässä, leiriytymässä, työelämässä tai tarvitset valoa kotona, NEBO:n käsivalaisimet vastaavat tarpeisiisi.

Otsavalot – Kädet Vapaaksi, Valo Mukana

Otsavalot ovat ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset molemmat kätesi vapaaksi. NEBO:n otsavalot tarjoavat tehokasta valoa ja säädettävän hihnan, joka varmistaa mukavuuden ja vakauden. Olitpa sitten seikkailemassa pimeässä tai tarvitset valoa työskentelyyn, NEBO:n otsavalot ovat luotettava valinta.

Hakuvalot – Valaise Koko Ympäristö

Hakuvaloilla varmistat, että valo ulottuu laajalle alueelle. NEBO:n valikoimasta löytyvät hakuvalot tarjoavat pitkän kantaman ja tehokkaan valon, mikä tekee niistä täydellisen valinnan esimerkiksi ulkoaktiviteetteihin, yöllisiin etsintöihin, veneilyyn tai valaisemaan suuria alueita.

Varavirtalähteet – Pidä Elektroniikkasi Käynnissä

NEBO:n varavirtalähteet ovat käteviä ja kompakteja, mutta tarjoavat silti voimakasta virtaa laitteillesi. Oli sitten kyseessä puhelin, tabletti tai muu elektroninen laite, voit luottaa NEBO:n varavirtalähteisiin pitämään laitteesi käynnissä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

NEBO valaisimet ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan korkealaatuista valaistusta kaikissa olosuhteissa. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva valaisin – valitset laatua, luotettavuutta ja innovaatiota. NEBO, valaistusratkaisut, jotka valaisevat tien eteenpäin.