Kieli

Grundéns

Grundéns kalastusvaatteet saapuvat Suomeen

Moni kalastaja tuntee Grundéns:n oranssilla tekstillä varustetuista henkseleistä ammatikalastajien haalareissa, Deadliest Catch - ohjelman kalastajien päällä ja ovat ne vilahtaneet valkokankaallakin The Perfect Storm-nimisessä elokuvassa. Nyt kalastajien arvostaman merkin vaatteita ja varusteita saa Suomesta laajasti, kun bonge.fi nostattaa uusia aaltoja Grundéns:n vakuuttavalla ja ammattitaitoisella mallistolla.

Grundéns suunnittelee, kehittää ja valmistaa sekä teknisiä että perinteisiä vedenpitäviä vaatteita ja jalkineita monipuolisesti kalastusoppaille, vapaa-ajan kalastajille ja ammattilaisille. Alun perin vuonna 1911 Grundénsin perustaja Carl Grundén valmisti ensimmäiset säältä suojaavat takit ammattikalastajille Ruotsin länsirannikolla. 

Grundénsin laaja tuotevalikoima on jaettu neljään luokkaan: makean veden kalastus, merivesikalastus, perhokalastus ja ammattikalastus. Kaikkiin valikoimiin kuuluu tekstiili, kengät ja varusteet.

Grundénsin Euroopan konttori ja showroom sijaitsevat Ruotsin tekstiilipääkaupungissa Boråsissa, kun taas konsernin pääkonttori löytyy Poulsbosta, Yhdysvalloista. Lisäksi Grundénsilla on ISO-sertifioitu tuotantolaitos Portugalissa, missä kahdeksankymmentä tekstiilialan ammattilaista työskentelee laadukkaiden tuotteidemme parissa.

Laadun ja käytettävyyden varmistamiseksi Grundéns kehittää tuotteita tiiviissä yhteistyössä niiden kanssa, jotka niitä päivittäin käyttävät. Tämä yhteistyö on vuosien varrella synnyttänyt lukuisia parannuksia ja innovaatioita. Kalastajista, käsityöläisistä, kaivostyöläisistä ja maanviljelijöistä on tullut meille enemmän kuin asiakkaita – he ovat parhaita ystäviämme.

Kasvaneina Pohjoisessa, missä sade on vähintään yhtä yleistä kuin aurinko, Grundénsin tavoitteena on olla maailman johtava vedenpitävien vaatteiden ja kenkien valmistaja kalastaville miehille ja naisille.

Tutustu eri tuoteryhmiin