Kieli

Toimitustavat ja toimituslupaus

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitamme tilaukset ilman rahtikuluja pakettiautomaatteihin ja postiin, kun tilauksen arvo on yli 79 €. Yli 129 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti kotiin asti.

Toimituslupaus

Pyrimme lähettämään tuotteet alle 20 h. tilauksesta arkipäivisin. Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus on vastaanotettu ennen klo 13.00 ja viikonlopun tilaukset lähetetään maanantaisin.

 

Toimitustavat

Voit valita itsellesi toimituksen useista eri toimitustavoista kassalla. Eri toimitukset ovat eri hintaisia ja eri toimituksissa on eri rahtivapausrajat.

Käytössäsi ovat seuraavat toimitustavat:

posti_logo

  • Postin Pakettiautomaatti tai nouto valitsemastasi pakettiautomaattipisteestä. 4,90 € sis ALV 24 % ja yli 79 € tilaukset rahtivapaasti.
  • Postin kotipaketti. 9,90 € sis ALV 24 % ja yli 129 € tilaukset rahtivapaasti.

 

postnord logo

  • PostNord MyPack Collect pakettiautomaatit. 4,90 € sis ALV 24 % ja yli 79 € tilaukset rahtivapaasti.
  • PostNord MyPack Home kotipaketti. 9,90 € sis ALV 24 % ja yli 129 € tilaukset rahtivapaasti. 

 

ups_logo_bonge

  • UPS kotipaketti. 9,90 € sis ALV 24 % ja yli 129 € tilaukset rahtivapaasti. 

Muistathan, että puhelinnumero on pakollinen tieto toimitusta varten!

Mikäli valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä tai paketti ei mahdu automaattiin kokonsa puolesta, kuljetusyhtiö voi kääntää paketin seuraavaksi lähimpään automaattiin, missä on tilaa.

Bonge Oy | yhteystiedot

Varastomme, konttorimme ja showroomimme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Meillä ei valitettavasti ole myymälätilaa tiloissamme vaan kaikki ostokset on tehtävä verkon puolella.

Asiakaspalvelu

ma-pe 9-17

asiakaspalvelu@bonge.fi

+358 10 440 9180

Bonge Oy

Itälahdenkatu 25

00210 Helsinki

Toimitukset

Toimitamme tuotteet käyttäen Postin, Postnordin tai UPSn palveluja. Voit valita haluamasi ja saatavilla olevan toimitustavan kassalla. Lähtökohtaisesti kaikki yli 79 € tilaukset toimitetaan ilman rahtikuluja lähimpään noutopisteeseen ja yli 129 € tilaukset ilman rahtikuluja kotiin asti.

Palautukset

Tarjoamme kaikille tilauksille maksuttoman, 14 päivän, palautusoikeuden. Tarvitset tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Klikkaa tästä ja kirjaudu palautusjärjestelmään!