Kieli

SIGG etusivu

SIGG

Sveitsiläinen klassikko

SIGG on valmistanut uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja jo vuodesta 1908. 

Tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja suunnittelijat ympäri maailman ovat luoneet SIGG pulloille uusia kuviointeja. Kaikki SIGG-tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, BPA-vapaita, eivät luovuta itsestään mitään ja pitävät juomasi raikkaana pitkään. Valikoima pitää sisällään juomapullojen lisäksi myös termospullot -ja mukit sekä eväsrasiat ja ruokatermokset.

SWISS MADE

SWISS MADE

SIGG valmistaa pulloja Sveitsissä päämääränään pitää ympäristövaikutuksensa mahdollisimman pienenä. Innovatiivisten ratkaisujen ansiosta se on pystynyt vähentämään ekologista jalanjälkeään entisestään. Tällä hetkellä SIGG käyttää yli 55 prosenttia uusiutuvista energialähteistä pullojensa tuotannossa. Pienen tuotannosta syntyvän jätteen kierrätysaste on 99 prosenttia, ja pullojen puhdistukseen käytetty vesi kerätään suljetussa järjestelmässä ja kierrätetään. Korkealaatuisten ja uudelleenkäytettävien alumiinipullojensa pitkäikäisyyden ansiosta SIGG-tuotteilla on huomattavasti parempi hiilijalanjälki kuin kertakäyttöisillä PET-pulloilla.

Lue lisää

MATERIAALIT

Käytämme erilaisia materiaaleja, jotta voimme valmistaa laajan valikoiman vesipulloja kaikenkokoisina ja -muotoisina, tyydyttääksemme yksilölliset asiakastarpeet. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat haitattomia: valikoimassamme on vain BPA-vapaita vesipulloja.

Alumiiniset vesipullomme ovat olleet klassikkoja pitkään. SIGG on valmistanut laadukkaita alumiinituotteita vuodesta 1908. Vesipullomme suunniteltiin alusta alkaen niin, että ne kykenevät kuljettamaan monenlaisia juomia ilman vuotamista. Tämä vahvistettiin jopa Stiftung Warentestin toimesta, joka totesi, että kestävä SIGG-alumiinipullo oli paras testaamistaan vesipulloista, koska se oli ainoa, joka pysyi täysin tiiviinä. Ympäri maailmaa SIGG-pulloja tunnustetaan käytännöllisiksi, uudelleenkäytettäviksi vesipulloiksi niiden poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Alumiiniset vesipullomme ovat luotettavia päivästä toiseen ja helpottavat kaikkia arkipäivän tilanteita.

Alkuperäisen SIGG-alumiinipullon menestystarinan jälkeen yritys on laajentanut tuotevalikoimaansa sisältäen laadukkaita pulloja lasista, Tritanista ja polypropeenista, keskittyen edelleen uudelleenkäytettävyyteen ja monipuolisuuteen.

Lasipullot ovat pitkän perinteen omaavia. Ne tarjoavat miellyttävän juomiskokemuksen ja ovat täysin kierrätettäviä. Tämä tarkoittaa vähemmän uutta jätettä. Se on elintarviketurvallinen ja hygieeninen materiaali, koska se ei ime hajuja, makuja tai värejä, ja se on myös vapaa haitallisista aineista.

Ruostumaton teräs on kierrätettävää ja täysin vapaa haitallisista aineista. Lisäksi se on kestävä ja ei niin altis rikkoutumiselle, kevyt, mauton ja hajuton sekä konepestävä jopa 90°C asti. Ruostumattoman teräksen etuna on myös se, että juoma suojataan valolta eikä se pilaannu nopeasti.

Polypropeenista tai Tritan-muovista valmistetut muoviset juomapullot ovat, monien odotusten vastaisesti ja kuten muutkin vesipullomme, BPA-vapaita ja kierrätettäviä. Polypropeeni on jäykkä ja kestävä materiaali, mikä tekee siitä erinomaisesti soveltuvan vesipullojen valmistukseen. Muovista valmistetut vesipullot ovat erityisen suosittuja, koska niitä on saatavana monissa eri versioissa monenlaisilla muotoiluilla, ne ovat kevyitä ja niiden valmistus on myös kustannustehokasta.