Kieli

gloryfy unbreakable

gloryfy unbreakable

Särkymättömät aurinkolasit ja silmälasit, jotka on valmistettu innovatiivisesta ja patentoidusta erikoismuovista nimeltään NBFX. Kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Tirolin Zillertalissa, Itävallassa.

Gloryfy valikoimasta löytyvät niin tyylikkäät lifestyle aurinkolasit, vaativaan käyttöön suunnitellut urheilulasit kuin vahvuuksilla saatavat silmälasit. Kaikki tietysti särkymättömällä huipputason linssiteknologialla.

Rikkoutumattomat kehykset ja linssit

Suojaa silmiäsi ja on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön.

Kevyt materiaali

Niin kevyet, ettet juuri huomaa niitä päälläsi.

Inclinox-teknologia

Yksilöllinen ohuenkehyksen säätö sekunneissa.

Valmistettu Itävallassa

Huipputeknologinen silmälasien valmistus Tirolissa.

Contour-teknologia

Paras kontrasti kaikissa valaistusolosuhteissa.

Korkea optinen laatu

Kristallinkirkas näkymä.

Teknologia

Innovatiivinen linssi teknologia

Innovatiivinen linssi teknologia

Tarjoamme sinulle täydelliset linssit jokaiseen sääolosuhteeseen. Innovatiiviset NBFX-linssimme tarjoavat myös korkean kontrastin ja aidon värien näkemisen niiden värityksen ansiosta.

CONTOUR LINSSITEKNOLOGIA

TRIPOL POLARISOITU LINSSI

TRIPOL-suodattimemme poistaa häikäisevän ja heijastavan valon erittäin heijastavilta pinnoilta. Huolimatta niiden polarisoinnista, premium-linssimme takaavat viimeisimpien digitaalisten näyttöjen helpon lukemisen.

  • Epämiellyttävien tai häikäisevien heijastusten eliminointi
  • Tarkempi näkö ja erinomainen kontrasti voimakkaassa valaistuksessa
  • Huippu mukavuus auringossa
  • Vaarallinen häikäisy estetään
  • Täydellinen urheiluun ja ulkoiluun
  • Hyvä näkyvyys myös varjoisissa paikoissa

Ilman polarisointia

Näet digitaaliset näytöt, mutta myös veden heijastukset.

Polarisoidut linssit

Et näe digitaalisia näyttöjä ja heijastukset ovat vähentyneet.

Gloryfy Tripol

Digitaalinen näyttö on näkyvissä, heijastukset vedessä merkittävästi vähentyneet.

TRANSFORMER LINSSIT

TRANSFORMER LINSSIT

Enää ei tarvitse vaihtaa aurinkolasejasi! gloryfy NBFX TRANSFORMER -linssit takaavat täydellisen sopeutumisen sävyyn eri valaistusolosuhteissa, vaaleasta tummaan. Pärjäät siis yksillä laseilla useassa tilanteessa.

INCLINOX

INCLINOX

Sankojen istuvuuden säätäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Joustava erikoismuovi NBFX yhdistettynä gloryfy Inclinox -teknologiaan mahdollistaa sankojen tarkan säätämisen käyttäjän tarpeiden mukaan milloin tahansa. Voit säätää sankoja ITSE milloin tahansa.

Gloryfy urheilulasit

Etsitkö huippuluokan suorituskykyä tarjoavia urheilulaseja eri lajeihin? Gloryfy urheilulasit tarjoavat täydellisen yhdistelmän kestävyyttä, mukavuutta ja optimaalista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa.

Gloryfyn innovatiivinen Inclinox-teknologia tekee laseista juuri sinulle sopivat. Voit muokata lasien istuvuutta omin käsin missä ikinä oletkaan. Olitpa sitten pyöräilemässä, juoksemassa, pelaamassa pallopelejä tai harrastamassa vesiurheilua, nämä urheilulasit istuvat tukevasti paikoillaan ja tarjoavat erinomaisen näkyvyyden.

Contour-teknologian ansiosta Gloryfy urheilulasit takaavat parhaan kontrastin kaikissa valaistusolosuhteissa, mikä parantaa suorituskykyäsi ja antaa selkeän näkymän ympäristöön. Valmistettu modernissa tuotantolaitoksessa Itävallassa, nämä lasit ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin.

Oli sitten kyseessä sitten maastopyöräily, juoksu, golf tai lumilautailu, Gloryfy urheilulasit tarjoavat suojan silmillesi ja parantavat suorituskykyäsi.

Gloryfy aurinkolasit vapaa-aikaan

Gloryfy lifestyle-lasit ovat täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, mukavuutta ja huipputeknologiaa. Olitpa sitten kaupungin sykkeessä tai rentoutumassa aurinkoisella terassilla, nämä lasit tuovat lisää luksusta päivittäiseen elämääsi. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta nämä lasit täydentävät jokaisen asukokonaisuuden ja antavat persoonallisen säväyksen tyyliisi.