Kieli

Valikoidut tuotemerkit

Rakastamme rakentaa brändejä. Olemme kuitenkin myös hyvin valikoivia sen suhteen, mitä brändejä lähdemme kehittämään edelleen. Kaikilla tuotemerkeillämme pitää olla joku erityinen juttu, ainutlaatuinen piirre, ominaisuus tai asenne. Lisäksi brändin arvojen on kohdattava omat arvomme. Teemme yhteistyötä ainoastaan tuotemerkkien kanssa, jotka arvostavat luontoa ja ihmisiä ja tekevät kaikkensa myös edistääkseen kestävää kehitystä omalla alallaan.

Pidämme valikoimissamme mahdollisimman laajaa valikoimaa tarkkaan valituilta tuotemerkeiltä, nilltä mihin itse uskomme.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Olemme seikkailijoita, ulkoilun ystäviä, tutkimusmatkailijoita ja luonnon ystäviä.

Näille ajatuksille rakentuu JACK WOLFSKIN ja näitä tilanteita varten tuotteet on vastuullisesti kehitetty ja valmistettu. Halusi mennä, tutkia ja kokea on brändin lähtökohta.

Brändin missio on motivoida mahdollisimman montaa ihmistä löytämään tiensä ulos, kohtaamaan luonnon, uusia elämyksiä ja nauttimaan laadukkaasta vapaa-ajasta ulkona perheen ja ystävien kera.

Ennakoiva vastuunotto yhteiskunnallisista asioista on osa yritysidentiteettiämme ja kulttuuriamme. Uskomme vakaasti, että oikeudenmukaisuus, ympäristötietoisuus ja yhteiskuntavastuu eivät ole ristiriidassa yrityksemme menestyksen kanssa.

Tämä brändi on edelläkävijä vastuullisuudessa, ollen mm. ainoa valmistaja maailmassa, joka pystyy käyttämään kierrätettyä kalvomateriaalia valmistuksessa (Texapore ECOSPHERE).

Lue lisää
LOWA

LOWA

Ulkoilu- ja vapaa-ajanjalkineiden valmistaja, joka huokuu satavuotista kokemusta kengänvalmistuksesta. LOWA on kuuluisa viimeistellyistä ja laadukkaista kengistä, joiden istuvuus on omaa luokkaansa. Tuotemerkin sydän on Saksan Baijerissa, josta toiminta alkoi 1923 rakkaudesta perinteiseen kengänvalmistukseen.

Tuo pieni startup-yritys on nykyään hyvää mainetta nauttiva kansainvälinen yritys, jonka jokainen kenkäpari valmistetaan yhä suurella sydämellä 100% Euroopassa. LOWA ei tingi arvoistaan ja onkin tästä syystä markkinajohtaja Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Maailmalla LOWA on ainoa ulkoilujalkinevalmistaja, joka on saanut ISO-standardin laadunvalvonnasta.

Lue lisää
super.natural

super.natural

super.natural yhdistää vastuullisen merinovillan ja keinokuidun parhaat ominaisuudet skandinaavisen tyylikkääksi aktiivisen ihmisen lifestyle brändiksi, joka soveltuu niin laadukkaaseen vapaa-aikaan kuin arkeenkin. Materiaaliyhdistelmä on täydellinen jokaiselle, joka haluaa nauttia merinovillan hyvistä ominaisuuksista helppohoitoisesti ja kestävästi.

Tuotteet soveltuvat monipuolisesti ulkoiluun, talvilajeihin, joogaan, golfiin, purjehdukseen, pyöräilyyn, treenaamiseen, kotona oleiluun ja arkeen. super.natural on kevyt, pehmeä, hengittävä, raikas, kestävä, helppohoitoinen, nopeasti kuivuva, siirtää kosteutta tehokkaasti, lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla säällä. Sveitsissä 2012 perustettu super.natural tarjoaa luonnonmateriaaleja rakastaville aivan uudenlaisen, huolettoman ja muotokieleltään selkeän kokonaisen vaatemalliston.

Lue lisää
SIGG

SIGG

SIGG on valmistanut Sveitsissä uudelleentäytettäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä juomapulloja jo vuodesta 1908.

Tavoitteena on ollut tarjota ekologisempi ja terveellisempi vaihtoehto muovisille juomapulloille niin maapallomme kuin ihmistenkin terveyden kannalta. Lisäksi SIGG on tehnyt tämän tyylillä! Ensinnäkin pullon muotoilusta on muodostunut design-klassikko ja toiseksi suunnittelijat ympäri maailman ovat luoneet SIGG pulloille uusia kuviointeja, esim. Vivienne Westwood, Keith Haring, Giselle Bundchen.

Joka vuosi SIGG julkaisee uuden kokoelman juomapulloja maailman markkinoille. Näistä jo kaksi pulloa on päätynyt pysyvään näyttelyyn New Yorkin modernin taiteen museoon (MoMA). SIGG on ollut aktiivisesti mukana myös muotiviikoilla ja saanut vakiintuneen aseman designin ja ekologisuuden yhdistäjänä. Tämän hetken kuumimpina ilmiöinä on SIGG X Muumi - mallisto, joka on ponnistanut Suomesta koko maailman kattavaksi yhteistyöksi.

SIGG on Bongen portfolion vanhin brändi.

Lue lisää
gloryfy unbreakable eyewear

gloryfy unbreakable eyewear

Itävallassa valmistetut särkymättömät aurinkolasit ja silmälasit tehdään innovatiivisesta ja patentoidusta NBFX® -materiaalista.

Nämä ainutlaatuiset tuotteet on suunniteltu, kehitetty, tuotettu ja testattu suoraan Itävalla Alppien sydämmessä, Zillertalissa pienen tiimin toimesta. Gloryfy unbreakable eyewear on täysin uniikki tuote - jokaiseen tuotettuun lasiin on sisällytetty ääretön määrä intohimoa ja yhden lasin valmistaminen kestää n. 37 tuntia. Tutustu lifestyle ja urheilulaseihimme sekä lasien takana olevaan tekniseen osaamiseen.

Lue lisää
NEBO

NEBO

NEBO edustaa täysin uutta ja innovatiivista ajattelua valaisinten maailmassa. Tämä amerikkalainen brändi on kohtuullisen nuori ja vasta saapumassa Eurooppaan, mutta kasvaa valtavaa tahtia. Taustalla on lukuisia patentteja ja mahtavia oivalluksia. Tyypillinen NEBOn valaisin pitää sisällään zoomattavan ja portaattomasti säädettävän LED-valon isoilla Lumen-arvoilla, punaisen valon, vilkkuvan punaisen valon, strobon, ladattavan akun, virtaa ulos antavan USB-käyttöisen varavirtalähteen, magneetin työvalokäyttöön, ulosvedettävän työvalon ja useita muita pieniä nerokkuuksia.

Valikoimasta löytyy käsivalaisimia, taskulamppuja, otsalamppuja, lyhtyjä, työvaloja, ladattavia ja paristoilla toimivia valaisimia aina 12000 Lumeniin asti. NEBO tekee asiat itse tuotekehittelystä, suunnittelusta ja valmistamisesta lähtien.

Lue lisää ja ylläty innovaatioista.

Lue lisää
Thaw

Thaw

Älä anna kylmän lannistaa!
Pitkäikäiset ja turvalliset THAW lämmittimet tuottavat luonnollista lämpöä kun sitä kaipaat. Olit sitten ulkoilemassa, retkeilemässä tai vaikka katsomassa lapsesi jääkiekko ottelua. Valikoima pitää sisällään ladattavat ja kertakäyttöiset lämmittimet sekä ladattavat istuinlämmittimet.

Lue lisää
KNOG

KNOG

Knog on palkittu, maailmankuulu pyöräily- ja ulkoilutarvikebrändi, jonka ystävät Hugo Davidson & Mal McKechnie perustivat vuonna 2002.

Hugo & Mal, tuotesuunnittelija ja koneinsinööri, johtaa nyt Melbournessa (Australiassa) sijaitsevaa tiimiä, johon kuuluu yli 20 suunnittelijaa, insinööriä, markkinoijaa, logistiikkaa ja rahoitusalan ammattilaista.

Vuodesta 2002 lähtien Knog on johdonmukaisesti suunnitellut tuotteita, jotka uhmaavat käytäntöjä ja joiden estetiikkaa ja käytettävyyttä pidetään yhtä korkealla kuin niiden toimivuutta.

Lue lisää
fiskars retkikirves

Fiskars

Jo useiden sukupolvien ajan ovat käsityöläiset omistautuneet työlle, jonka tuloksena Fiskarsin kirveet ovat saavuttaneet erinomaisen toiminnallisuutensa. Täydellistä voimaa jokaiseen iskuun.

Valikoimassamme on Fiskarsin kirveet, sahat, lapiot ja puukot.

Lue lisää
GERBER ArmBar Slim Drive, Orange - bonge.fi

Gerber

Gerber on 1939 perustettu rouhea Amerikkalainen tuotemerkki, joka on omistautunut toiminnallisten veisten , monitoimityökalujen, leikkaus- ja sahausvälineiden ja muiden varusteiden muotoiluun ja valmistukseen. Gerber tuotteet ovat 75-vuoden ajan säästäneet aikaa , ratkaisseet haasteita, pelastaneet päiviä ja jopa ihmishenkiä.

Tuotemerkin pitkä ja vaiheikas historia on mahdollistanut tämän päivän innovatiivisen ja tuotteisiin keskittyvän tulevaisuuden. Gerberin varusteet ja työkalut on suunniteltu tarkasti kutakin käyttötarkoitusta ja tehtävää varten. Siksi Gerber kulkeekin niin ulkoilijoiden, kalastajien, metsästäjien, ammattimiesten ja –naisten kuin sotilaidenkin mukana. Oli kyseessä työ, korjaaminen, liikkuminen luonnossa, selviytyminen, metsästys tai sotilastoiminta, Gerber selvittää tilanteen kuin tilanteen.

Gerber työkalut ja varusteet on tehty käytettäväksi, luotettavaksi ja kestämään aikaa. Jokaisella Gerberin nimeä kantavalla tuotteella on Euroopassa 25-vuoden takuu.

Lue lisää
GV Snowshoes

GV Snowshoes

Kanadalainen GV on tehnyt lumikenkiä yli 50-vuotta ja edelleen kaikki lumikengät valmistetaan heidän omissa tuotantopisteissä Kanadan Québecissä.

Pitkän historiansa ansiosta GV:llä on taito valmistaa yhä myös klassisia puisia lumikenkiä saarnista ja varnissalla päällystetystä nahasta yhtälailla kuin teknisiä alumiini-, hiilikuitu- ja komposiittirunkoisia moderneja luikenkiä.

GV:n juuret ovat alkuperäiskansojen taidossa valmistaa lumikenkiä ja tähän on yhdistynyt modernin teknologian osaaminen. Näistä kahdesta osaamisalueesta rakentuvat lumikenkäharrastajien ja ammattilaisten suosimat GV:n lumikengät. Yritys suunnittelee kenkänsä ja valmistaa ne itse, joten jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikeaoppinen lumikenkä.

Lue lisää
MINIMULTI - bonge.fi

True Utility

Kun ideana on lisätä mahdollisimman monta työkalua yhteen tuotteeseen ja saada se mahtumaan taskuun.

TRUE:n tavoitteena on tarjota käyttäjälleen minimalistisia ja käytännöllisiä ratkaisuja jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki tuotteet ovat taskukokoisia ja sisältävät eri toimintoihin tarvittavat työkalut, ollen silti mahdollisimman keveitä. Taustalla on yli 25 patenttia työkaluihin.

"Make it Small - Make it Useful - Make it Work!"

Lue lisää
Villawool

Villawool

Villawool on perheyritys, jonka perustivat Matti & Ranja Tikkasen vuonna 1975 Helsinkiin. Merkki on valmistanut neuleita omassa neuletehtaassa alusta asti. Jokainen tuote on suunniteltu, neulottu, ommeltu ja etiketöity. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsin työpajalla kauniilla Itämeren saarella Saarenmaalla.

Ensimmäisestä päivästä lähtien Villawool on käyttänyt ainoastaan yhtä maapallon parhaista materiaaleista, villaa. Luonnollisesti tekninen, miljoonien vuosien aikana kehitetty suojaamaan kovimmissakin lumimyrskyissä, yksi harvoista uusiutuvista ekologisista kuiduista, joita nykyään tuotetaan.

100 % BLUESIGN® merinovillaa vapaasti juoksentelevista merinolampaista, myrkyttömiä värejä, mulesing-vapaata, ympäristöystävällisesti valmistettu. Sitä on Villawool.

Lue lisää