Kieli

KNOG

KNOG

Knog on vuonna 2002 perustettu palkittu ja maailmankuulu pyöräily- ja ulkoiluvarusteiden brändi, jonka perustivat ystävykset Hugo Davidson ja Mal McKechnie.

Hugo ja Mal, tuotemuotoilija ja koneinsinööri, johtavat nyt Melbournessa (Australia) toimivaa yli 20 hengen tiimiä, johon kuuluu suunnittelijoita, insinöörejä, markkinoijia, logistiikan ja talouden ammattilaisia.

Vuodesta 2002 lähtien Knog on johdonmukaisesti suunnitellut tuotteita, jotka haastavat perinteet, ja joiden estetiikkaa ja käytettävyyttä arvostetaan yhtä korkealle kuin niiden toiminnallisuutta.

Vuonna 2019 Knog aloitti otsavalojen, juoksuvalojen ja muiden outdoor henkisten tuotteiden suunnittelun. Ensimmäinen tuotteemme, Bandicoot, oli maailman ensimmäinen kokosilikonista valmistettu otsalamppu ja on toiminut pohjana laajalle ja ainutlaatuiselle otsalamppumallistolle.

Bilby 400 -otsalamppu nimettiin Outside Magazinen ostajan opas -osiossa osaksi ''Best Women's Running Kit".

RUN FREE

PLUS FREE

"Jos pidät juoksemisesta, kävelystä, pyöräilystä tai retkeilystä -
mitä tahansa ulkoilua pimeässä, tämä tuote on ihanteellinen. Suosittelemme
lämpimästi pientä sijoitusta!"
-Adventure Mag

PLUS FREE valot ovat helposti kiinnitettäviä, erittäin kirkkaita, kevyitä ja USB-ladattavia. Täydellisiä näkyvyytesi lisäämiseen juostessa, pyöräillessä tai yksinkertaisesti ulkotilan valaisemiseen.

Kahden tunnin latauksella jopa 40 tuntia käyttöaikaa!

Katso lisää