Kieli

Yhteiskuntavastuu

Turvalliset ja oikeudenmukaiset työolosuhteet toimittajiemme tuotantopaikoilla ovat perusvaatimus kaikille liikesuhteillemme. Kaikki valmistajat ovat sitoutuneet noudattamaan eettistä toimintakäytäntöämme. Autamme heitä täyttämään tämän sitoumuksen - ja olemme jo saavuttaneet paljon yhdessä.

Sosiaalinen sitoutuminen

Fair Wear Foundation -jäsenyys

Työskentelemme yhdessä Fair Wear Foundationin kanssa parantaaksemme
työoloja. Fair Wear Foundation (FWF) on itsenäinen voittoa
tavoittelematon organisaatio, joka pyrkii laajamittaisesti parantamaan
tekstiili- ja vaatetusteollisuuden työoloja.

Koodisto oikeudenmukaisille ja turvallisille työoloille

Vaatimustemme noudattamista valvotaan säännöllisesti riippumattomien tarkastajien toimesta. Emme operoi omia tehtaita. Tuotteemme valmistetaan kumppaneidemme toimesta, pääasiassa Aasiassa ja osittain Euroopassa. Siksi tunnemme entistä suurempaa vastuuta varmistaaksemme, että kaikki ne, jotka työskentelevät puolestamme, tekevät niin yhtenäisten ja oikeudenmukaisten työstandardejen mukaisesti.

Sosiaaliraportti: edistymisemme ja haasteemme

Sosiaaliraporttimme näyttää edistymisemme ja haasteemme sosiaalisten standardien toteuttamisessa. Fair Wear Foundationin (FWF) jäsenenä julkaisemme kattavan sosiaaliraportin kerran vuodessa, jossa kuvataan toimintamme inhimillisempien, oikeudenmukaisempien ja turvallisempien työolosuhteiden edistämiseksi. Esitämme edistyksemme - ja kerromme myös haasteista, jotka meidän on voitettava maailmanlaajuisessa toimitusketjussamme.

Sosiaalinen sitoutuminen pääkonttorillamme

Tuemme vammaisten palveluita Idsteinissä. Vitos-vammaispalvelut mahdollistavat kuuden vuoden iästä lähtien oppimis- ja mielenterveysongelmista kärsivien lasten asumisen pienissä asuinryhmissä. Siellä heitä tukevat yksilöllisesti koulutetut hoitajat
ja terapeutit heidän henkilökohtaisessa kehityksessään sekä kyvyissään ja lahjoissaan.