Kieli

Vastuulliset tuotteet

Kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet, PFC-yhdisteiden kieltäminen, turkiksen ja angoravillan käytöstä luopuminen - vastuullisuus tavoitteemme kannustavat meitä kehittämään vihreitä ja innovatiivisia materiaaleja. "We Live to Discover" tarkoittaa meille, että haluamme tutkia maailmaa paitsi löytääksemme sen, myös tehdäksemme kaikkemme sen säilyttämiseksi ja suojelemiseksi.

Vastuulliset materiaalit

Kierrätetyt materiaalit

Kaikki kierrätetyt komponentit ovat sertifioituja Global Recycled
Standard (GRS) -standardin mukaisesti. Merkittävä virstanpylväs kierrätetyissä tuotteissa on epäilemättä Texapore-Ecosphere -takkimme, joka on sateenkestävä: ei pelkästään kuori ja vuori, vaan myös erittäin tekninen, vedenpitävä kalvo on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä.

100% luomupuuvilla

Käytämme vain sertifioitua luomupuuvillaa tuotteissamme. Vuodesta 2013 lähtien kaikki puuvillaa sisältävät tai siihen sekoitettua materiaalia käyttävät tuotteemme ovat peräisin 100% sertifioidusta ekologisesta lähteestä. Korkeat standardit koskevat luomupuuvillan viljelyä: kiellämme tiukasti kemiallisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden käytön sekä siementen geneettisen muuntelun.

Untuvat vain eettisistä lähteistä, joissa eläinten hyvinvointi on ensisijainen

Sorsien ja hanhien eläinten hyvinvointi – ei elävältä nylkemistä eikä eläinten ruokkimista väkisin. Emme hyväksy tuotteissamme untuvia, jotka ovat peräisin elävältä nyljettyjen tai väkisin ruokitun eläimen luonteesta. Vaatteissamme käytetyt höyhenet ja untuvat ovat peräisin itsenäisten elinten sertifioimista lähteistä.

Tiukat vaatimukset nahantoimittajillemme

Tiukat vaatimukset haitallisten aineiden suhteen ja ehdoton kielto käyttää nahkaa uhanalaisten lajien osalta. Nahkaa käytetään ainoastaan kenkiemme valmistuksessa. Käytämme vain nahkaa, joka on peräisin elintarviketeollisuuden luonnollisista sivutuotteista eikä missään tapauksessa uhanalaisista lajeista.

Merinovilla vain eläimiltä, joiden hyvinvoinnista pidetään huolta

Mulesing on meille ehdoton ei. Seuraamme tarkasti, mistä merinovillamme tulee - hyväksymme vain villan, jossa eläinten hyvinvointia ylläpidetään. Tuomitsemme ehdottomasti julman mulesingin, joka on kivuliastoimenpide, joka suoritetaan eläimen vatsaonteloon estämään hyönteisten pesimistä. Tätä menettelyä suoritetaan edelleen esimerkiksi Australiassa.

Eläinten hyvinvoinnin ja ympäristönsuojelun puolesta

PFC-vapaa

Vaatteemme ja kaikki varusteemme ovat täysin PFC-vapaita. Vaatemallistomme sekä kaikki reput ja laukut ovat olleet täysin PFC-vapaita eli valmistettu ilman perfluorokarbonien käyttöä kevät/kesä-mallistosta 2019 lähtien.

Ei turkiksia

Yksikään Jack Wolfskin -tuote ei sisällä aitoa turkista. Vastustamme eläinten kasvattamista turkin keräämistä varten. Lisäksi vastustamme turkin käyttöä muotisyistä. Kumpikin näistä rikkoo yrityksemme arvoja eläintensuojelun suhteen. Siksi kaikki tuotteissamme käytetty "turkis" on korkealaatuista tekoturkista, ilman poikkeuksia.

Ei angoravillaa

Jack Wolfskin ei ole koskaan käyttänyt angoravillaa. Eläimiä pidetään usein epäeettisissä olosuhteissa. Emme myöskään voi olla varmoja siitä, etteivätkö angorakaniinit kärsi villan poistamisesta. Tästä syystä emme ole koskaan käyttäneet niiden villaa tuotteissamme.

Ei nanoteknologiaa

Jack Wolfskin ei hyväksy nanopartikkeleiden käyttöä. Ne ovat minimaalisia hiukkasia, jotka varustavat tekstiilit erityisominaisuuksilla, kuten vettä hylkivillä tai antibakteerisilla toiminnoilla. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, miten kehomme reagoivat näihin hiukkasiin ja aiheuttavatko ne meille terveysriskejä. Niin kauan kuin meillä ei ole käytettävissämme vakuuttavia pitkäaikaistutkimuksia tästä, emme käytä nanoteknologiaa turvallisuussyistä.

100% PVC-vapaat tuotteet

Olemme kieltäneet PVC:n käytön tuotteissamme. Polyvinyylikloridimuovin
(PVC) oletettu etu - sen valtava kestävyys - on myös merkittävä
haittapuoli ympäristövahingon suhteen. Materiaali on lähes hajoamatonta.
Vuodesta 2012 lähtien emme ole käyttäneet PVC:tä tuotteissamme.

Hyttysenpuremilta suojaavaa rakennetta

100% hyttysensuojaa ilman kemikaaleja. Hyttysensuojatekniikkamme avulla olemme kehittäneet innovatiivisen, erityisen tiiviisti kudotun mutta hengittävän kankaan, jonka läpi ei pistä mikään.

Eurooppalaisten standardien mukaisesti

Korkeimmat standardit lastenvaatteissamme

Suurin prioriteettimme suunnittelussa: nolla riskiä lapsille.
Vaatteille, jotka on tarkoitettu 14 vuotiaisiin asti, on ollut voimassa Euroopan standardi DIN EN 14682 maaliskuusta 2005 lähtien. Ensimmäisestä suunnittelusta alkaen suunnittelijamme ja teknikkomme kiinnittävät erityistä huomiota näiden vaatimusten tarkkaan noudattamiseen. Korkeat turvallisuusstandardit kieltävät riskit kuten nyörit ja kiristysnauhat kaula-alueella.

Henkilökohtainen suojavarustus (PPE)

Suojavarusteemme noudattavat kaikkia standardeja. PPE on lyhenne sanoista "personal protective equipment" eli henkilökohtainen suojavarustus, jota kannamme mukanamme tai käytämme vaatetuksen osana. Meillä on myös näitä tuotteita valikoimassamme - esimerkiksi ulkoiluvaatteita UV-suojaominaisuuksilla.

Pitkäikäiset tuotteet

Korkein laatu ja oikea hoito

Tuotteemme kestävät aikaa - korkea laatu suojelee ympäristöä. Kestävän kehityksen konseptimme keskeinen osa on valmistaa monipuolisia korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat äärimmäisen kestäviä. Mitä pidempään vaatteemme säilyttävät toiminnallisuutensa ja ovat käyttökelpoisia, sitä parempi se on ympäristölle. Tuotteen elinkaaren ollessa pidempi, sen valmistuksessa käytetty energia ja raaka-aineiden kulutus muuttuvat tehokkaammiksi.

Korjaus - ei korvaaminen

Korjauspalvelumme voi estää tarpeen korvata tuote. Pieni repeämä takkisi takana?
Se ei ole syy ostaa uutta tuotetta. Korjauspalvelumme Saksassa ja Itävallassa voi nopeasti korjata pienet vauriot, paikata reiät niin, että ne ovat jälleen vedenpitäviä -varmistaen, että loistava tuotteesi on jälleen täysin toimiva ja kuin uusi.