LOWA - ei kompromisseja

LOWA kenkien tuotantofilosofiaan kuuluu tavoitella aina parasta laatua ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotannossa käytetään vain korkealaatuisimpia materiaaleja, jotka on suunniteltu toimimaan vaativaan käyttöön tarkoitetuissa jalkineissa.

Korkea laatu, erinomainen istuvuus ja huippuunsa viety toiminnallisuus ovat LOWA kenkien tuotannon keskeinen filosofia. LOWA tuottaa kaikki jalkineet vastuullisesti Euroopassa maailman tiukimpien ympäristönormien alaisuudessa. Myös kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit hankitaan eurooppalaisilta toimijoilta, jotka joutuvat noudattamaan toiminnassaan näitä samoja tiukkoja ympäristönormeja. Tämän vastuullisen toimintamallin ansiosta LOWA on ainoa ulkoilujalkineita valmistava toimija, jolla on ISO-standardi laadunvalvonnassa.LOWA kengät valmistetaan käsin Euroopassa tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa.

Käsityö varmistaa LOWA kenkien korkean laadun

LOWA kenkien valmistusprosessi sisältää monta työvaihetta ja käytössä on useita koneita sekä teknisiä apuvälineitä. Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä, että korkein laatu saavutetaan tarkalla käsityöllä prosessin eri vaiheissa.

Kenkien valmistus alkaa tietysti huolellisella ja monivaiheisella suunnittelutyöllä. Tässä on kuvattuna tärkeimmät LOWA kenkien valmistuksen työvaiheet varsinaisen valmistusprosessin osalta.