Ilmaiset toimitukset yli 79 € tilauksille ja 5.11. - 14.11. Isänpäivän kunniaksi pidennetty 30 päivän ilmainen palautusoikeus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

GERBER - #HELLOTROUBLE

Gerber on 1939 perustettu rouhea Amerikkalainen tuotemerkki, joka on omistautunut toiminnallisten veisten, monitoimityökalujen, leikkaus- ja sahausvälineiden ja muiden varusteiden muotoiluun ja valmistukseen. Gerber tuotteet ovat 75-vuoden ajan säästäneet aikaa, ratkaisseet haasteita, pelastaneet päiviä ja jopa ihmishenkiä.

Tuotemerkin pitkä ja vaiheikas historia on mahdollistanut tämän päivän innovatiivisen ja tuotteisiin keskittyvän tulevaisuuden. Gerberin varusteet ja työkalut on suunniteltu tarkasti kutakin käyttötarkoitusta ja tehtävää varten. Siksi Gerber kulkeekin niin ulkoilijoiden, kalastajien, metsästäjien, ammattimiesten ja –naisten kuin sotilaidenkin mukana. Oli kyseessä työ, korjaaminen,  liikkuminen luonnossa,  selviytyminen, metsästys tai  sotilastoiminta, Gerber selvittää tilanteen kuin tilanteen.

Gerber työkalut ja varusteet on tehty käytettäväksi, luotettavaksi ja kestämään aikaa. Jokaisella Gerberin nimeä kantavalla tuotteella on Euroopassa 25-vuoden takuu.Amerikan rohkeimmat luottavat Gerberiin.  Yli 300 000 veistä palvelee USA:n sotilaita. Heiltä saatu käyttökokemus kentältä on ollut korvaamaton lähtökohta sotilaskäytössä olevien työkalujen kehittelyssä. Tämä kokemus on generoitu läpi koko tuotelinjan.

Gerber suunnittelee ja valmistaa laajan valikoiman veitsiä, johon kuuluvat kiinteäteräiset, taittuvat ja pikalukolliset veitset. Saatavana on laaja valikoima lukituksia. Teriä on useita eri terätyyppejä kuten drop point, clip point, tanto, gut hook, exchange-a-blade ja blunt tip terät.

Katso kaikki veitset

Kaikki tämän sarjan työkalut on suunniteltu suoriutumaan vaativasta to do -listasta, ratkomaan yllättäviä haasteita ja jokapäiväisiä tehtäviä. Gerber rakentaa ammattitasoisia monitoimityökaluja erilaisilla toiminnallisuuksilla tilanteen vaatimusten mukaan. Valikoimasta löytyvät perhosena aukeava, yhdellä kädellä avattava, kiinteä, vetoketjuna aukeava ja myös erikoistuneet monitoimityökalut.

Johtavana USA:n joukkojen toimittajana Gerberin monitoimityökalut nauttivat sotilaiden luottamusta ja sellainen löytyykin monen luottotyökaluista. Jotta monitoimityökalut kestävät sotilaskäytön, ne on  taidolla rakennettu vahvoiksi ja kestäviksi.

Työkaluihin


GERBER BRÄNDINÄ

Vuonna 1939 perustetun Gerberin työkalut ovat pysäyttämättömiä ja niin ovat niiden käyttäjätkin. Vuosikymmenten tuotekehittely ja omistautuneisuus ovat tuoneet Gerberin nauttimaan hyvää mainettaan. Brändi on tunnettu veitsien mestarina, mutta sen lisäksi Gerberin työkalut on suunniteltu aina palvelemaan yksilöityä käyttötarkoitusta, ratkomaan arjen haasteita ja pelastamaan kiperissäkin tilanteissa. Tänään tämä tarkoittaa paljoa muutakin kuin veitsenteriä.

Tämä Amerikkalainen, Portlandissa perustettu brändi, jonka tuotteilla on kansainvälisesti merkittävä asema ja kattava jakelu. Kasvava joukko eri ammattilaisia, metsästäjiä ja sotilaita luottaa Gerberiin, jolla on pitkät perinteet ja juuret syvällä osaamisessa. Nyt Gerber odottaa innokkaana huomisen haasteita, jotka ratkaistaan seuraavan sukupolven innovaatioilla.