Kieli

SWISSNESS

SINCE 1908

VALMISTETTU SVEITSISSÄ

VALMISTETTU SVEITSISSÄ

Logo, jossa on punainen Sveitsin risti, käytetään yritysviestinnän tarkoituksiin ja se löytyy myös tuotteista, jotka on valmistettu Sveitsissä.

SISÄINEN SULJETTU VESIJÄTTEIDEN KIERTOJÄRJESTELMÄ

Vesi on kaiken luonnon ajava voima. Sveitsissä pyrimme vähentämään ympäristövaikutustamme ja ottamaan kestäviä ratkaisuja osaksi päivittäisiä toimintojamme. Naistenfeldin tehtaallamme pullojen puhdistamiseen käytetty vesi kerätään suljettuun järjestelmään ja kierrätetään.

LAATU JA TURVALLISUUS

Manuaalinen laaduntarkistus varmistaa, että kaikki tuotantolinjaltamme lähtevät pullot ovat moitteettomassa kunnossa. Lisäksi kaikki tuotteemme käyvät läpi tiukan testausmenettelyn, joka varmistaa turvallisuuden kemikaaleilta, kuten estrogeenimaisilta aineilta, BPA:lta ja ftalaateilta.

UUDELLEENKÄYTÄ, KIERRÄTÄ, TOISTA

Kaikki tiedämme kierrätyksen tärkeyden. Se säästää resursseja ja vähentää ympäristövaikutusta. SIGG:llä välitämme kierrätyksestä ja varmistamme, että alumiinipullojemme tuotannosta syntyvä vähäinen jätemäärä kerätään ja kierrätetään 100-prosenttisesti. Kun alumiinipullo on tuotettu ja sen käytöstä nautittu useiden vuosien ajan, sen runko voidaan kierrättää uudelleen!

PCR-MATERIAALI

Jotta SIGG voisi edelleen pienentää hiilijalanjälkeä, olemme siirtyneet käyttämään PCR-alumiinia koko alumiinipullovalikoimassamme. Kaikki alumiinipullomme valmistetaan 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista.

DESIGN

SIGG valmistaa tuotteita, jotka vastaavat nykyaikaisia makutottumuksia ja samalla asettavat uusia standardeja. SIGG pullojen ainutlaatuinen muotoilu on saavuttanut jo kulttiaseman. Tämä on vahvistettu New Yorkin Museum of Modern Artissa, jossa on esillä kaksi SIGG-pulloa pysyvässä näyttelyssä.

JATKUVA KEHITYS

Sveitsin suunnittelutiimi kehittää jatkuvasti uusia tuotteita, kiinnittäen huomiota jatkuvasti muuttuviin asiakastarpeisiin ja uusiin trendeihin. Suunnitteluprosessi jaetaan viiteen vaiheeseen. Se alkaa perusteellisesta tutkimuksesta, erityisesti kahden keskeisen kysymyksen osalta: Mitkä ovat asiakkaiden tarpeet? Mitä ominaisuuksia uuden tuotteen tulisi olla, jotta se vastaisi näihin tarpeisiin?

Kun vastaukset on löydetty, alkaa ideavaihe. Nyt luodaan uuden tuotteen alkuluonnokset ja luonnokset. Seuraavassa vaiheessa - konseptivaiheessa - määritellään tavoitteet, joita tavoitellaan myöhemmässä tuotekehityksessä. Kehitetään erilaisia ratkaisuja ja testataan niitä.

MATERIAALIT

Alumiini

Alumiini

SIGG alumiiniset juomapullot valmistetaan yhdestä laadukkaasta
kierrätysalumiinikappaleesta. Tätä kevyttä metallia pidetään lähes
murtumattomana. Sisäpinnoite kestää hedelmähappoja, säilyttää
mauttomuutensa ja on vapaa haitallisista kemikaaleista. Kaikki
alumiinipullot valmistetaan omassa tehtaassamme Frauenfeldissä,
Sveitsissä, ja ne voidaan kierrättää.

18/8 ruostumaton teräs

18/8 ruostumaton teräs

SIGG käyttää kaikissa vakuumieristetyissä termospulloissaan korkealaatuista ruostumatonta terästä. 18/8-ruostumaton teräs on äärimmäisen kestävää ja edustaa ajatonta eleganssia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut juomapullot
ovat myös hygieeninen vaihtoehto. Materiaalia ei myöskään kerää hajuja. Kun ruostumattomasta teräspullosta on tullut luotettava
kumppani vuosien ajan, voit kierrättää sen täysin sen elinkaaren lopussa. SIGG on aloittanut myös kierrätetyn ruostumattoman teräksen käytön uusissa Shield Therm One pulloissa. Kierrätysmateriaalin käyttöönotto on jälleen yksi askel eteenpäin vastuullisuuden saralla.

Tritan

Tritan

Patentoitu muovimateriaali Tritan on täysin vapaa haitallisista
saasteista, kuten estrogeenia aktivoivista aineista ja ftalaateista.
Materiaali näyttää lasilta, mutta on kevyt kuin höyhen, särkymätön,
mauton ja hajuton sekä astianpesukoneen kestävä jopa 90 °C:seen asti.
Kuten kaikki muutkin materiaalimme, Tritan on kierrätettävissä.

Polypropeeni

Polypropeeni

Polypropeeni on erittäin vahva ja joustava muovimateriaali, jota
käytetään mm. Pulsar ja VIVA-tuotteissa. Laadukkaat ja uudelleenkäytettävät juomapullot, jotka on valmistettu läpinäkyvästä polypropeenista, ovat kierrätettäviä ja vapaita haitallisista aineista.

Katso koko mallisto