Kieli

Vastuullisuus

Eläimen hyvinvoinnin vuoksi

Pyrimme aina ottamaan vastuuta eläimistä ja luotamme siksi saksalaiseen kampalangan valmistajaan, Südwolleen. Maailman johtavana kampalankavalmistajana yritys noudattaa uusimpia ekologisia sertifiointeja, mukaan lukien Bluesign- ja Oeko-Tex-standardit, jotka takaavat kestävän tekstiiliteollisuuden. Koko tuotantoketjun ajan - käytetystä raaka-aineesta, käsittelijöistä, toimittajista aina lopputuotteeseen asti - kaikki prosessit tarkkaillaan.

Merinovillamme hankitaan yksinomaan Afrikan tiloilta, koska arvostamme mulesing-vapaata villaa. Mulesing on yleinen menetelmä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, jossa eläimiltä poistetaan hännän ympärillä oleva iho ilman kivunlievitystä julmalla tavalla. Tämän tarkoituksena on estää siellä olevien kärpäsmatojen tarttuminen.

Työntekijöiden hyvinvoinnin vuoksi

On meille tärkeää, että sekä tuotantolaitoksemme että villantuottajat toimivat ympäristöystävällisten ja sosiaalisesti kestävien standardien mukaisesti. Siksi kaikki tuotteemme valmistetaan ja käsitellään Pakistanissa yrityksessä, joka on sertifioitu Oeko-Tex-standardilla - maailmanlaajuisesti yhtenäisellä, riippumattomalla tarkastus- ja sertifiointijärjestelmällä kaikille tekstiilin raaka-aineille, väli- ja valmistuotteille sekä niiden lisävarusteille.

Sertifiointi auttaa yrityksiä tekstiilialalla keskittymään ihmisen ja ekologisen tuoteturvallisuuteen perustuen tieteelliseen kriteeristöön ja puolueettomiin laboratoriotesteihin.

Myös kampalangan valmistaja Südwolle noudattaa resurssitehokkuuden, kuluttajansuojan, vesistöjen, ilmansuojelun ja työturvallisuuden periaatteita.

Ympäristön hyvinvoinnin puolesta

Hankkimalla merinovillaa Afrikasta, siirtämällä tuotannon Kiinasta Pakistanin ja myymällä tuotteet Euroopassa olemme onnistuneet vähentämään kuljetusmatkojamme ja hiilidioksidipäästöjämme.

Vuonna 2021 ratkaisimme muovipakkausongelman ja vaihdoimme sertifioituun biohajoavaan vaihtoehtoon, joka on valmistettu maissitärkkelyksestä, mikä merkitsi merkittävää jalanjälkemme pienenemistä.

Tuotteen kestävyyden puolesta

Me super.naturalilla olemme huomanneet, että tuotteidemme polyesteri tekee merinosekoituksesta, verrattuna pelkkiin merinovillatuotteisiin, kestävämpiä, muodoltaan stabiileja ja vähemmän alttiita reikiintymiselle. Lisäksi oikea hoito on äärimmäisen tärkeää, sillä mitä huolellisemmin tuotteita käsitellään, sitä pidempi on niiden kestävyys. Voimme sanoa: sekoitekuitumme on "helppohoitoinen".