Kieli

Merinovilla - luonnon ihme

Merinolampaat kuuluvat maailman vanhimpiin ja kestävimpiin lammasrotuihin. Tämä erityinen rotu juontaa juurensa Pohjois-Afrikasta ja on tänään tunnettu ympäri maailmaa ainutlaatuisista ominaisuuksistaan. Merinolampaat ovat varautuneet jokaiseen ilmastovyöhykkeeseen ja kestävät sekä jäätävää kylmyyttä että kovaa kuumuutta.

Niiden turkin luonnollisen rakenteen ansiosta ne voivat käsitellä lämpötilaeroja jopa 40 astetta ongelmitta, koska se viilentää kuumuudessa ja lämmittää kylmässä. Merinovillaa kerätään eläviltä merinolampailta. Hyvä puoli siinä on, että lampaan villa kasvaa täysin luonnollisesti uudelleen, joten villa on luonnostaan ekologista.

Super.natural luottaa sen alkuperään, ja siksi hankimme merinovillamme afrikkalaisilta maatiloilta. Luotamme saksalaiseen kampavillanvalmistajaan Südwolleen. Maailman johtavana kampavilla toimijana yritys noudattaa uusimpia ekologisia sertifiointeja, mukaan lukien Bluesign- ja Oeko-Tex-standardit.

Super.naturalin merinovilla yksityiskohtaisesti

Merinovilla, luonnon ihme, vakuuttaa ominaisuuksillaan: sen antibakteerinen keratiini pitää hajut loitolla, vähentää pesemistä ja kulumista. Tämä ihmeellinen kuitu imee kosteutta 35% painostaan. Yhdistettynä polyesteriin se siirtää kosteuden pois nopeasti ja pitää olosi mukavana. Materiaalien sulautuminen takaa sileän, erittäin pehmeän pinnan ja huipputason käyttömukavuuden. Merinovilla suojaa myös UV-säteiltä (SPF 40+), säätelee lämpötiloja ja on täten ihanteellinen kuumuudessa sekä kylmyydessä.

Täydellisessä harmoniassa

Täydellisessä harmoniassa

Verrattuna keinokuituihin merinovillan kuiturakenne on vähemmän kulutusta kestävä ja repimätön sen luonteen vuoksi. Siksi kuituseos yhdistää merinovillan luonnollisen joustavuuden polyesterin kestävyyteen. Tämä mahdollistaa tuotteiden ainutlaatuisen muodonpitävyyden ja kestävyyden.

Hajuton

Hajuton

Merinovillan luonnollinen entsyymi keratiini, joka on osa sen
koostumusta, tarjoaa antibakteerisen ja likaa hylkivän vaikutuksen,
estäen epämiellyttävien hajujen muodostumisen - jopa voimakkaan hikoilun
tai useiden käyttökertojen jälkeen. Verrattuna puuvillaan tai
synteettisiin kankaisiin, merinovillavaatteita tarvitsee siksi harvemmin
pestä, mikä vähentää kuitujen kulumista.

Lämmön- ja kosteudensäätely

Lämmön- ja kosteudensäätely

Merinovillan hydrofiiliset kuidut voivat imeä yli 35% omasta painostaan kosteutta, ilman että vaatteet tuntuvat kylmiltä ja kosteilta tai tarttuvat ihoon. Merinovilla kuivuu kuitenkin hitaammin kuin keinokuidut, joten super.naturalin kuidun polyesteriydin varmistaa kosteuden nopeamman siirtymisen ulospäin ja näin ollen takaavat miellyttävän tunteen keholla.

Peittävä ja mukava

Peittävä ja mukava

Materiaalien hienovarainen yhdistelmä luo erittäin pehmeän pinnan. Se ei raavi eikä ärsytä ihoa, tarjoten samalla korkean, luonnollisen käyttömukavuuden.

Luonnollinen UV-suoja

Luonnollinen UV-suoja

Mikään lammas ei pala auringossa, sillä merinovilla absorboi UV-säteitä jopa 40+ ja pitää ne siten poissa iholta. Tätä etua super.natural hyödyntää merinovillan osalta.

Helppohoitoinen

Helppohoitoinen

Merinovilla säätelee lämpötilaa: se viilentää kuumalla säällä sekä lämmittää kylmällä säällä. Kuten kaikki merinovillatuotteet, myös Merino-mix sallii täyspesun jopa 40 asteessa. Se on kuitenkin huomattavasti kestävämpi ja helppohoitoisempi, ja sitä voi pestä millaisella pesuaineella tahansa. Synteettisen kuidun stabiloivan vaikutuksen ansiosta super.naturalin tuotteet soveltuvat myös kuivausrumpuun.

Mukavuus kaikella säällä: Performance -mallisto

SIERRA 140 lämpimiin päiviin

Ihanteellinen kumppani leutoina päivinä. Innovatiivisen super.natural
140 g sekoitekuidun ansiosta, joka koostuu 50 % merinovillasta ja 50 % polyesteristä, erityisen nopeasti kuivuva ja lämpötilaa säätelevä materiaali tarjoaa miellyttävän viileän käyttömukavuuden lämpiminä päivinä.

TUNDRA 175 viileinä päivinä

Midweight-sarja sopii täydellisesti kaikkiin vuodenaikoihin. 175g tuotteet pitävät sinut lämpimänä viileinä päivinä ja viilentävät lämpimämpinä päivinä. Ne takaavat miellyttävän ja kevyen käyttökokemuksen.

ARCTIC 230 kylminä päivinä

230 gramman aluskerrasto pitää sinut lämpimänä ja kuivana kylmällä säällä. Se tarjoaa korkeimman mukavuuden maksimaalisen hengittävyyden ja optimaalisen lämmönsäätelyn ansiosta.

Super.naturalin hoito-ohjeet

Super.naturalin hoito-ohjeet

  • Aseta pesuohjelma lämpötilaan 30–40 °C.
  • Käytä pH-neutraalia hieno- tai teknistä pesuainetta.
  • Älä käytä huuhteluainetta.
  • Valitse matalat kierrokset linkoukseen (noin 600 kierrosta minuutissa).
  • Sulje vetoketjut, napit ja tarranauhat ennen pesua estääksesi langanvetäytymisen.
  • Älä kuivaa kuivausrummussa.
  • Pese aina samanväristen tai samankaltaisten tuotteiden kanssa.
  • Merinovillavaatteita ei tulisi vääntää, puristaa tai hinkata, jotta ne säilyttävät erityisominaisuutensa pidempään.
  • Suojaa vaatteet koilta laventelilla, rosmariinilla tai timjamilla.

Lisävinkki: Monissa tapauksissa riittää, kun ripustat super.natural-tuotteesi yön yli ja tuuletat ne hyvin käytön jälkeen.