Kieli

Läpinäkyvä tuotantoketju

Tuotanto- ja toimitusketjumme ovat erittäin monimutkaisia, mikä tekee meille erittäin tärkeäksi tuntea ne, jotka niihin osallistuvat, ja varmistaa, että ketju on vastuullisesti hallinnassa. Julkaisemme yksityiskohtaista tietoa jokaisesta toimittajastamme kaikkien nähtäväksi - avoimuuden vuoksi.

Lisätietoja toimittajistamme

Tietysti asiakkaamme haluavat tietää, missä heidän Jack Wolfskin -tuotteensa on valmistettu ja missä määrin tämä on tehty vastuullisella tavalla. Jack Wolfskin kotisivuilta löydät maailmankarttamme mikä näyttää sinulle yksityiskohtaiset tiedot valmistuskumppaneistamme ympäri maailmaa.

Avoimuus

Jack Wolfskin varmistaa, että toimitusketju pysyy avoimena. Lista jaetaan "raaka-aineiden" ja "valmistajien" toimittajiin, jotta voit
lukea kaiken kumppaneistamme ympäri maailmaa. Keräämme kaikki tiedot toimittajatietokannastamme, joka antaa meille yleiskuvan kaikista
kumppaneista ja valmistusprosessiketjuista koko tuotevalikoimassamme.

Mistä tuotteeni on peräisin?

Voit jäljittää sen alkuperän tuotteesi toimittajan lyhenteen avulla. Minkä tehtaan avulla Jack Wolfskin -tuote on valmistettu ja miten vastuullisia työolosuhteet siellä ovat? Jokainen asiakkaamme pystyy jäljittämään prosessiketjun sivullamme - toimittajan lyhenteen avulla, joka on ommeltu kaikkiin vaatteisiin ja varusteisiin, kuten reppuihin, telttoihin ja makuupusseihin.

Klikkaa tästä ja tutustu läpinäkyvään tuotantoketjuun!

Faktat ja luvut

205 tehdasta työskentelee eri komponenttien parissa, jotka lopulta muodostavat valmiin takin
12 komponenttia, jotka muodostavat takin
54 toimittajaa ja yksittäistä vaihetta tarvitaan prosessissa