Ilmaiset toimitukset yli 79 € tilauksille ja aina ilmainen 14 päivän palautusoikeus

0

Ostoskorisi on tyhjä

25 toukokuu, 2021

Kevät ja kesä on pyöräilijän parasta aikaa. Kevätauringon sulattamat polut sekä tiet kutsuvat niin aktiivi kuin harrastepyöräilijöitä takaisin pyörän selkään. Me Bonge.fi:ssä haluamme tarjota laadukkaita pyöräilytekstiileitä, reppuja, aurinkolaseja sekä työkaluja kaikenlaiseen pyöräilyyn. Ajat sitten kuraisia polkuja satalasissa tai kuljet työmatkasi pyörällä. 
Tutustu lisää super.natural:n sekä Jack Wolfskin:n uusiin eettisesti tuottettuihin pyöräilymallistoihin. Pyöräilijälle on tärkeää, että vasten ihoa oleva vaate on hengittävä, kevyt, joustava, siirtää kosteutta tehokkaasti, lämmittää kylmällä, viilentää kuumalla, pysyy raikkaana, kuivuu nopeasti ja lämmittää myös kastuessaan.
Oletko kuullut särkymättömistä aurinkolaseista? Mikäli et, tutustu Gloryfy:n särkymättömiin urheilulaseihin, jotka toimivat erinomaisesti myös pyöräilyssä. Uudet G18, G19 ja G20 mallit tarjoavat tyylikästä designia, mutta ennen kaikkea loistavaa suojaa silmillesi. Dynamic Flow Gripit sangoissa sekä Inclinose tuki nenän varressa takaa täydellisen istuvuuden ja pitävyyden, jotta lasit pysyvät päässä myös kovassa vauhdissa. 
Lisäksi valikoimasta löydät näppärät True Utility taskutyökalut sekä SIGG:n laadukkaat sveitsiläiset juomapullot retkillesi!

Lue lisää pyöräily valikoimasta täältä.
  Lisää aiheesta Bongen blogi

BONGE LAHJOITTI 18775 € #MEIDÄNMERI KAMPANJAAN
BONGE LAHJOITTI 18775 € #MEIDÄNMERI KAMPANJAAN

26 elokuu, 2021

Bonge.fi KESÄ-ALE on alkanut!
Bonge.fi KESÄ-ALE on alkanut!

29 kesäkuu, 2021

Suojaa hyttysiltä ilman kemikaaleja!
Suojaa hyttysiltä ilman kemikaaleja!

26 toukokuu, 2021