Kieli

Pyöräilykausi on käynnissä! - bonge.fi

Pyöräilykausi on käynnissä!

Kevät ja kesä on pyöräilijän parasta aikaa. Kevätauringon sulattamat polut sekä tiet kutsuvat niin aktiivi kuin harrastepyöräilijöitä takaisin pyörän selkään. Me Bonge.fi:ssä haluamme tarjota laadukkaita pyöräilytekstiileitä, reppuja, aurinkolaseja sekä työkaluja kaikenlaiseen pyöräilyyn. Ajat sitten kuraisia polkuja satalasissa tai kuljet työmatkasi pyörällä. 
Tutustu lisää super.natural:n sekä Jack Wolfskin:n uusiin eettisesti tuottettuihin pyöräilymallistoihin. Pyöräilijälle on tärkeää, että vasten ihoa oleva vaate on hengittävä, kevyt, joustava, siirtää kosteutta tehokkaasti, lämmittää kylmällä, viilentää kuumalla, pysyy raikkaana, kuivuu nopeasti ja lämmittää myös kastuessaan.
Oletko kuullut särkymättömistä aurinkolaseista? Mikäli et, tutustu Gloryfy:n särkymättömiin urheilulaseihin, jotka toimivat erinomaisesti myös pyöräilyssä. Uudet G18, G19 ja G20 mallit tarjoavat tyylikästä designia, mutta ennen kaikkea loistavaa suojaa silmillesi. Dynamic Flow Gripit sangoissa sekä Inclinose tuki nenän varressa takaa täydellisen istuvuuden ja pitävyyden, jotta lasit pysyvät päässä myös kovassa vauhdissa. 
Lisäksi valikoimasta löydät näppärät True Utility taskutyökalut sekä SIGG:n laadukkaat sveitsiläiset juomapullot retkillesi!

Lue lisää pyöräily valikoimasta täältä.
  
Edellinen artikkeli Suojaa hyttysiltä ilman kemikaaleja!
Seuraava artikkeli Monikäyttöiset reput ja rinkat