Kieli

Monikäyttöiset reput ja rinkat - bonge.fi

Monikäyttöiset reput ja rinkat

Kesä tuo usein tullessaan erilaisia retkiä niin lähiluontoon kuin hieman kauemmaskin. Yleensä matkat alkavat jo pakkaus vaiheessa. Päiväretkille mukaan tarvitaan hieman vähemmän vaihtovaatteita tai eväitä kun taas viikonlopun yli tai jopa useamman viikon matkoille tarve on tietenkin isompi. Me pyrimme bonge.fi verkkokaupan sekä jälleenmyyjiemme kanssa palvelemaan asiakkaita kaikkiin tarpeisiin.
 
Valikoimistamme löydät laajan valikoiman Jack Wolfskin päiväreppuja, joita on erittäin mukava kantaa selässä ja ne ovat samalla ketteriä matkakumppaneita. Repuista löydät paljon erilaisia taskuja, isoja ja pienempiä. Useasta repusta löytyy myös oma tasku tietokonettasi varten. Useat päiväreput soveltuvat hyvin myös aktiivisempaan urheiluun ja ulkoiluun. Reppujen selkäosat ovat hengittävää materiaalia ja niitä on miellyttävä kantaa myös kesän helteillä.  
 
Mikäli tiedossa on pidempi vaellus tai vaikka ulkomaan matka on isompi rinkka erinomainen matkakumppani. Rinkkaan saat pakattua helposti useamman viikon vaihtovaatteet ja tarvittavat varusteet. Rinkassa on erityisen tärkeää sen tukeva kantaminen. Jack Wolfskin rinkoista löydät X-TRANSITION kantojärjestelmän, joka tukee selkää ja se on helppo säätää kantajalle sopivaksi. Kaikki rinkat ovat myös PFC-vapaita eli myrkyttömiä. Niissä on myös mukana sadesuoja sateiden varalle.
 
Jack Wolfskin tarjoaa myös teknisiä ja monipuolisia pyöräilyreppuja sekä työmatka pyöräilijöille kuin pidempiin pyöräretkiin. Repuista löytyy mm. Osramin led-valo, joka tuo turvaa ajajalle. ACS-TIGHT kantojärjestelmä sitoo repun tukevasti kantajan selkään ja näin reppu ei heilu kovemmassakaan vauhdissa.
 
Kaikki Jack Wolfskin reput ja rinkat ovat PFC-vapaita!
Reput ja rinkat löydät täältä.
  
Edellinen artikkeli Pyöräilykausi on käynnissä!
Seuraava artikkeli Jack Wolfskin x Naito