Kieli

Uuden sukupolven älykkäät valaisimet antavat sinun keskittyä olennaiseen - bonge.fi

Uuden sukupolven älykkäät valaisimet antavat sinun keskittyä olennaiseen

Monikäyttöiset ja älykkäät valaisimet, lyhdyt ja lamput tekevät ulkoilusta mielekästä ja turvallista

Ulkona ympäröivä pimeys ei estä aktiviteetteja ulkona, kun käytössä on oikeat valaisimet, lamput, taskulamput, työvalot, otsalamput ja lyhdyt. Hyvä valaisin kätkee sisälleen monta toimintoa, jotka lisäävät turvallisuutta ja helppoutta. NEBO on uuden ajan valaisin perhe, jonka tuotteissa on suuri valoarvo, monissa ladattava akku ja virtaa ulos antava USB-käyttöinen varavirtalähde, josta voi vaikka ladata virtaa kännykkään näppärästi. Ulkoilijalla kannattaa aina olla mukana käsivalaisin ja moni valitsee otsalampun, joka vapauttaa kädet ja on paras ratkaisu nopeampaan menoon niin kaupungin kaduilla kuin poluillakin.
Knog on erikoistunut otsalamppuihin, jotka pysyvät paikallaan polkujuoksussa, lenkillä tai kiipeillessä. Ne ovat yhteensopivia myös kypärän kanssa. Knog otsalamppujen valovalikoiman voi säätää helposti itselleen sopivaksi juuri omaan käyttöön ja mieltymyksiin. 
 
 
Käyttötarkoitus ratkaisee valaisimen valinnassa
Ulkoilijalle on ensisijaista nähdä maaston muodot, tarvittaessa näkyä ja telttailu on huomattavasti tunnelmallisempaa valaisimella, jonka valon sävyä ja voimakkuutta voi säätää. Teltassa yöpyjän tunnelmaa lisää säädettävä ja kevyt valaisin, jonka saa vaikka teltan kattoon kiinni tai lyhty, jonka valo säätyy tunnelmallisen lämpöiseksi tai vaikka muistuttamaan kynttilänliekkiä.
Älykäs valaisin, josta voi ladata muitakin laitteita on myös turvatekijä luonnossa liikuttaessa. Monelle on tarpeellista saada kädet vapaaksi valon pitämisestä, jolloin otsalamput ovat oiva valinta.
Knog otsalamppu ulkoiluun ja juoksuun
 Pyöräilijälle ensisijaista on tulla nähdyksi liikenteessä. Nykyään huomiovalot voi kiinnittää vaatteeseen tai pyörään, mikä mahdollistaa pienten valaisimien näppärän käytön. Mikäli pyöräilee maastossa tai maanteillä olisi pyörälaukussa hyvä olla yksi tehokas pienikokoinen taskulamppu tai työvalo, jos vaikka joutuu pimeässä korjaamaan pyörää.
Knog huomiovalot
 
Valaisimet eivät ole vain aikuisille. Vähän isommille lapsille kevyet fikkarit ja otsalamput ovat myös mainio tunnelmantuoja pihaleikkeihin ja ne pitävät myös lapset havaittavina pimeässä. Ulkovaatteisiin kiinnitettävät ladattavat huomiovalot ovat käteviä ja lisäävät turvallisuutta.
Mökillä taas olisi hyvä olla aina yksi isompi kokoinen käsivalaisin, jossa iso Lumen-arvo ja kauas kantava ja zoomattava valo. Myös kunnolliset tehokkaat työvalaisimet, jotka kiinnittyvät magneettisesti metalliin ovat näppäriä mökillä pienten korjaustöiden osalta. Itsestään seisovat työvalaisimet eivät enää tarvitse olla raskaita ja isokokoisia vaan NEBO:n valikoimassa on kevyitä ja todella tehokkaita työvaloja, jotka kulkevat helposti mukanasi eivätkä tarvitse johtoa.
Nebo Slyde king 2K valaisin
Vaadi valaisimelta paljon
NEBO valaisimet edustaa uutta ja innovatiivista ajattelua valaisinten maailmassa. Amerikkalainen brändi on kohtuullisen nuori ja juuri saapunut valaisemaan Euroopan ja valtaa markkinoita kovaa tahtia kekseliäillä ja valoarvoltaan korkealaatuisilla valaisimilla. Turvallisuuden ja valaisemisen lisäksi NEBO fikkareissa, lyhdyissä ja otsalampuissa on monia oivaltavia lisäominaisuuksia, jotka antavat niiden käyttäjälle lisäarvoa. Pimeys ei rajoita aktiviteettejasi ulkona ja oikeilla valaisimilla pimeästä vuodenaijasta voi nauttia täysillä ja tunnelmoida.
 
 
 
Edellinen artikkeli Bonge.fi:lle on myönnetty verkkokauppojen avainlippu
Seuraava artikkeli Polarisoidut aurinkolasit