Kieli

SIGG HELIA

Vakuumieristetty teräsmuki täydelliseen juomakokemukseen!

Tämän hetken viilein muki

SIGG Helia-termosmuki on valmistettu laadukkaasta 18/8 ruostumattomasta teräksestä, joka säilyttää juomiesi maun virheettömänä kaikissa seikkailuissa. Kuparipinnoitettu kaksiseinämäinen rakenne pitää juomasi, kuten jääteet, cocktailit ja smoothiet, optimaalisessa lämpötilassa - kylmät juomat pysyvät viileinä jopa 24 tuntia ja kuumat juomat lämpiminä jopa 4 tuntia. Helia-mukin mukana tulee käytännöllinen ja kestävä lasinen juomapilli sekä puhdistusharja, joiden ansiosta voit välttää kertakäyttöisten pillien käytön. Kaikki SIGG-tuotteet, Helia-muki mukaan lukien, on suunniteltu kestävyyttä ja elintarviketurvallisuutta silmällä pitäen. Muki on kierrätettävä ja vapaa haitallisista kemikaaleista, kuten BPA:sta ja EA:sta. Muki ei myöskään sisällä lyijyä.

Paras Juomakokemus

Paras Juomakokemus

Jokainen Helia-mukin yksityiskohta on suunniteltu tekemään juomakokemuksestasi mahdollisimman helpon ja nautinnollisen. Mukissa on roiskesuojaus ja irrotettava silikoninen juomanokka, joka luo täydellisen juomakulman, sekä leveä kansi, joka mahdollistaa jääpalojen tai hedelmäviipaleiden lisäämisen. Läpinäkyvän Tritan-kannen ansiosta voit helposti tarkistaa, onko täyttämisen aika. Helia-mukiin kuuluu myös lasinen pilli, joka on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttömuoveille. Lisäksi sopiva harja tekee puhdistamisesta lastenleikkiä. Yksinkertaisesti nerokasta!

TIETOISESTI KESTÄVÄ

TIETOISESTI KESTÄVÄ

Kuten kaikki SIGG-tuotteet, myös Helia-muki on suunniteltu kestävyyttä ja elintarviketurvallisuutta silmällä pitäen. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori on kierrätettävä ja vapaa haitallisista kemikaaleista, kuten BPA:sta ja ftalaateista. SIGG ei myöskään käytä lyijyä valmistuksessaan. Helia-mukia voidaan käyttää monia vuosia, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kertakäyttöisille pulloille ja kupeille.

HELIA TERMOSMUKI

Moderni asuste aikaa kestävällä muotoilulla

AINA ERITTÄIN VIILEÄ

AINA ERITTÄIN VIILEÄ

Helia-mukin tyhjiöeristetty, kuparipinnoitettu kaksiseinämärakenne pitää suosikkijuomasi optimaalisessa lämpötilassa. Täytä muki kylmällä juomalla ja huomaa itse, että SIGG Helia pysyy aina viileänä. Tämä vakuuttava eristys kestää yllättävän kauan. Kylmät juomat pysyvät viileinä 24 tuntia ja kuumat juomat lämpiminä jopa 4 tuntia.

Nauti jokaisesta huikasta

Nauti jokaisesta huikasta

Mikään ei ole parempaa kuin nauttia suosikkijuomastasi lämpimänä päivänä - Helia-muki pitää sinut virkistyneenä koko kesän ajan. Sen korkealaatuisesta 18/8 ruostumattomasta teräksestä valmistettu design on valmiina mihin tahansa seikkailuun samalla kun se säilyttää juomasi luonnollisen aromin. Uusi Helia-kuppimme varmistaa, että jokainen siemaus jäätteestäsi, cocktailista tai smoothiesta maistuu todella virkistävältä. Ja mikä parasta: se on saatavilla useissa värivaihtoehdoissa, täydellisenä lisänä henkilökohtaiseen tyyliisi.